Τρίτη, 7 Ιουνίου 2016

Ο ξάδερφος Clark έρχεται στο “Supergirl”!Μετά από πολλές αναφορές του ονόματος του Superman από τη Supergirl και τον James Olsen, ο ξάδερφος Clark Kent/Superman θα τους κάνει τη τιμή και θα περάσει μια βόλτα από το National City!
Η Warner Bros. TV ανακοίνωσε επίσημα ότι ο «Άνθρωπος από Ατσάλι» θα εμφανιστεί στα πρώτα δύο επεισόδια της 2ης σαιζόν του “Supergirl”! Ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί ποιος ηθοποιός θα φορέσει τη κόκκινη κάπα και το βρακί του πάνω απ’ το μπλε κολλάν, αλλά το όνομα του Tom Welling, που ενσάρκωνε τον Clark Kent για 10 χρόνια στο "Smallville" παίζει δυνατά! Μην ξεχνάτε ότι το “Supergirl” έχει παράδοση στο να προσλαμβάνει ηθοποιούς που έχουν ξαναδουλέψει σε παλιότερα τηλεοπτικά project της σούπερ οικογένειας από τον πλανήτη Krypton.

Εμείς αυτό που θέλουμε είναι να επιλεγεί ένας ηθοποιός που θα έχει τις πλάτες να κουμαντάρει το όνομα Superman, ακόμα και στη μικρή οθόνη. Και αν όλα πάνε καλά, κι ο κόσμος τον αγαπήσει να αποκτήσει την ολοδικιά του σειρά στη τηλεόραση! Πολλά ζητάμε; 
Όλα τα τελευταία νέα στον χώρο των comics, σε Ελλάδα και εξωτερικό, κατευθείαν στην οθόνη σου με ένα κλικ! Εγγράψου τώρα στο Newsletter μας, για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου