Τετάρτη, 22 Ιουνίου 2016

Επιβεβαιώθηκε η παρουσία του Darth Vader στο “Rogue One: A Star Wars Story”!Μετά από υποψίες μηνών, εμείς οι οπαδοί της Σκοτεινής Πλευράς της Δύναμης, θα έχουμε κάτι να περιμένουμε με ανυπομονησία!

Επιβεβαιώθηκε σήμερα στο EW ότι ο Σκοτεινός Άρχοντας των Sith, Darth Vader, θα είναι παρόν στο «Rogue One: A Star Wars Story»! Το πόσο μεγάλος θα είναι ο ρόλος του στη ταινία δεν έχει ανακοινωθεί, αλλά μόνο και μόνο η σκοτεινή του παρουσία θα είναι μεγάλη απειλή για τη Jyn Erso και τους επαναστάτες της στη προσπάθεια τους να κλέψουν τα σχέδια του Death Star!Υπενθυμίζουμε ότι το «Rogue One: A Star Wars Story» τοποθετείται πριν από τα γεγονότα της ταινίας του 1977 “Star Wars Episode IV: A New Hope”.

Μάθαμε επίσης ότι ο Mads Mikkelsen θα υποδύεται τον πατέρα της Jyn Erso, ο οποίος είναι ένας επιστήμονας με γνώσεις που και οι 2 αντιμαχόμενες πλευρές επιζητούν. Τα γεγονός ότι θα δούμε πάλι τον Darth Vader στη μεγάλη οθόνη με έκανε να ανατριχιάσω από συγκίνηση! Ανυπομονώ να δω τι ρόλο θα διαδραματίσει στη ταινία! Εσείς;
Όλα τα τελευταία νέα στον χώρο των comics, σε Ελλάδα και εξωτερικό, κατευθείαν στην οθόνη σου με ένα κλικ! Εγγράψου τώρα στο Newsletter μας, για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου