Πέμπτη, 9 Ιουνίου 2016

Ο Daryl του Walking Dead ψήνεται τρελά να γίνει ο επόμενος Ghost Rider!Την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές, εκατομμύρια παιδάκια-μαζί κι εμείς-προσευχόμαστε στον καλό θεούλη της τηλεόρασης να κάνει το όνειρο μας πραγματικότητα και να γίνει ο Norman Reedus ο επόμενος Ghost Rider!Και δεν είναι ότι ο Reedus θα παραπονεθεί ή ότι είναι κόντρα ρόλος. Η αγάπη του για τα comics και τις μηχανές είναι πασίγνωστη στους fans του ανά τον κόσμο! Μην ξεχνάτε ότι ο Daryl Dixon, ο χαρακτήρας που ενσαρκώνει ο Reedus στο “Walking Dead” αλωνίζει τη ζομποαποκάλυψη καβάλα στη μηχανάρα του! Μέχρι και δικό του reality του δώσανε, το «Ride With Norman Reedus», στο οποίο βολτάρει στις ΗΠΑ με τα φιλαράκια του πάνω σε μηχανές.

Όταν ρωτήθηκε λοιπόν ο Reedus από το Uproxx, αν θα γούσταρε να οδηγήσει την μηχανή του Ghost Rider δεν θα μπορούσε να δώσει πιο ενθουσιώδη απάντηση:

«Ναι με 1000! Θα ήταν τέλεια! Θα έχω και φλεγόμενο κρανίο και όλα τα κόλπα; Ψήνομαι τρελά!»


Φημολογείται έντονα ότι μια τηλεοπτική σειρά Ghost Rider είναι στα σκαριά σαν μέρος ενός πιθανού “wave 2” της συνεργασίας μεταξύ Marvel και Netflix, αφού τα δικαιώματα για  live action projects με τον συγκεκριμένο ήρωα έχουν επιστρέψει στη Marvel λίγα χρόνια πριν. Αν το Ghost Rider όντως γίνει τηλεοπτική σειρά, θα μπορούσε να συνδυαστεί με άλλους μεταφυσικούς χαρακτήρες της Marvel όπως ο Blade, και να αναβιώσει η πρώτη ξεχωριστή φαμίλια στην ιστορία της Marvel, η θρυλική "Midnight Sons"!

Το ξέρουμε ότι ακόμα δεν υπάρχει καν η σειρά “Ghost Rider”, ούτε ότι ο Reedus θα πάρει τον ρόλο, αλλά αν ρωτάτε εμένα και τους εκατομμύρια αρρώστους fans του Reedus, η απάντηση μας είναι: «ΘΕΛΟΥΜΕ NORMAN REEDUS GHOSTRIDER ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!» Ήμουνα σαφής πιστεύω…

Όλα τα τελευταία νέα στον χώρο των comics, σε Ελλάδα και εξωτερικό, κατευθείαν στην οθόνη σου με ένα κλικ! Εγγράψου τώρα στο Newsletter μας, για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου