Παρασκευή, 17 Ιουνίου 2016

«Ο Μισθοφόρος». Είστε όλοι καλεσμένοι στο event μας στο «Με Πενάκι και Σκαπάνη 3»!Σας προσκαλούμε όλους κι όλες στο event μας στο «Με Πενάκι και Σκαπάνη 3» με τίτλο: «Ο Μισθοφόρος»!

Τη Κυριακή 3 Ιουλίου 2016, από τις 4 ως τις 5 το μεσημέρι, γίνετε μάρτυρες της δημιουργίας του comic «Ο Μισθοφόρος», σε σενάριο του υποφαινόμενου, και σχέδιο απ’ το πενάκι των πιο ταλαντούχων καλλιτεχνών comics στην Ελλάδα!

Σχέδιο: Γιάννης Ερμίδης

Οι συμμετέχοντες καλλιτέχνες θα σχεδιάσουν live από ένα πάνελ της ιστορίας, για να ολοκληρωθεί το comic μπροστά στα μάτια σας!

Μας τιμούν με το ταλέντο τους οι φίλοι του Comics In Greece, οι μεγαλύτεροι καλλιτέχνες comics στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή:


Αγγελική Δελεχά
Γιάννης Βούλγαρης
Γιάννης Τούσσας
Νικόλας Στεφαδούρος
Κωνσταντίνος Μοσχονάς
Μάνος Κοτσιφάκης
Κώστας Φραγκιαδάκης
Γρηγόρης Σαντοριναίος
Malk
Αλεξία Λουγιάκη
Βασίλης Μίσιακας
Έλενα Τσακίρογλου
Γίαννης Ερμίδης
Τζίμης Παπαδόπουλος
John Antono
Manolo
Ki.tsos
Νίκος Μηλιώρης 

Μια ανεπανάληπτη εμπειρία για τους φίλους της 9ης Τέχνης που δεν πρέπει να χάσετε!

Το event θα διεξαχθεί στα πλαίσια του Φεστιβάλ Comics «Με Πενάκι και Σκαπάνη 3», στο Κτίριο Συλλόγου Ελλήνων Αρχαιολόγων, Ερμού 134, Θησείο.
Θα μπορείτε να μας βρείτε καθόλη τη διάρκεια του τριημέρου στο τραπέζι μας στη θέση 10. Ελάτε να γνωριστούμε, να συζητήσουμε, και να αράξουμε! Θα διατίθενται επίσης ποικιλία prints σε φιλικότατη τιμή σε σχέδιο της Νεκταρίας Γιαννουλάκου!

Όλα τα τελευταία νέα στον χώρο των comics, σε Ελλάδα και εξωτερικό, κατευθείαν στην οθόνη σου με ένα κλικ! Εγγράψου τώρα στο Newsletter μας, για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου