Πέμπτη, 23 Ιουνίου 2016

Ο James Earl Jones θα είναι η φωνή του Darth Vader στο “Rogue One: A Star Wars Story”!Μετά την επιβεβαίωση της παρουσίας του Darth Vader στο “RogueOne: A Star Wars Story” μαθαίνουμε σήμερα ότι ο ηθοποιός που θα δανείσει τη φωνή του στον Σκοτεινό Άρχοντα των Sith δεν θα ναι άλλος από τον 85χρονο θρύλο James Earl Jones!

Ο James Earl Jones υποδύεται τον Darth Vader 40 χρόνια τώρα και είναι η μόνη λογική επιλογή για τον ρόλο.Τα κακά νέα είναι ότι ο Darth Vader θα κάνει σύντομα περάσματα από την οθόνη στο “Rogue One: A Star Wars Story”, αλλά σε μια σημαντική, στρατηγική στιγμή θα είναι πολύ απειλητικός, μας διαβεβαιώνει η πρόεδρος της Lucasfilm, Kathleen Kennedy.

Βασικός villain του “Rogue One: A Star Wars Story” θα είναι ο Director Orson Krennic (Ben Mendelsohn), ένας φιλόδοξος αξιωματικός της Αυτοκρατορίας που θα κάνει τα πάντα για να μπορέσει να γίνει το δεξί χέρι του Αυτοκράτορα. Αυτό φυσικά θα τον φέρει σε αντιπαράθεση με τον Darth Vader, και ανυπομονώ τρελά να τον δω να προσπαθεί να τον ξεπεράσει! «Ο Vader δεν παίζει σύμφωνα με τους κανόνες. Είναι παρών στο στρατό αλλά δεν δεσμεύεται από την ιεραρχία. Δεν δίνει λογαριασμό σε κανέναν εκτός από τον Palpatine» μας λέει η Kiri Hart, η επικεφαλής του Lucasfilm Story Group.
Κάτι μου λέει ότι θα δούμε και γαμώ τις κόντρες… Συμφωνείτε;

Όλα τα τελευταία νέα στον χώρο των comics, σε Ελλάδα και εξωτερικό, κατευθείαν στην οθόνη σου με ένα κλικ! Εγγράψου τώρα στο Newsletter μας, για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου