Δευτέρα, 27 Ιουνίου 2016

Ο Jon Bernthal λέει ότι δεν έχουμε δει τον αληθινό Punisher ακόμα!Ο Frank Castle του Jon Bernthal που είδαμε στη δεύτερη σαιζόν του Daredevil ήταν για πολλούς η τελειότερη απεικόνιση του χαρακτήρα στην οθόνη. Παρ όλα αυτά, ο Jon Bernthal φαίνεται ότι θέλει να μας τρελάνει δηλώνοντας ούτε λίγο ούτε λίγο ούτε πολύ ότι δεν έχουμε δει τίποτα ακόμη!Σε συνέντευξη του για το Awards Daily, o Jon Bernthal εξήγησε ότι ο Frank Castle γίνεται Punisher στο τέλος της σαιζόν:

«Αυτός που δέρνει κάποιον για να τον βάλει στη φυλακή είναι διαφορετικός απ αυτόν που ασκεί την οργή του στον κόσμο.»  Ο Frank Castle που έχουμε σ αυτή τη ιστορία δεν είναι ο Punisher. Είναι μπερδεμένος από τον χαμό της οικογένειας του. Οδηγείται από οργή και η μοναδική του αποστολή είναι να βρει τους ανθρώπους που του στέρησαν την οικογένεια, και να το κάνει όσο πιο βίαια μπορεί.»

Θα δούμε λοιπόν πως θα εξελιχθεί αυτός ο Frank Castle στον απόλυτο Punisher! Η ομώνυμη σειρά με τον Τιμωρό θα γυριστεί κάπου μέσα στο 2017 ενώ υπάρχει και μια πιθανότητα να τον δούμε νωρίτερα στις οθόνες μας αν συμμετάσχει στη σειρά crossover The Defenders” μαζί με τους Daredevil, Luke Cage, Jessica Jones, και Iron Fist.


Όλα τα τελευταία νέα στον χώρο των comics, σε Ελλάδα και εξωτερικό, κατευθείαν στην οθόνη σου με ένα κλικ! Εγγράψου τώρα στο Newsletter μας, για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου