Τρίτη, 21 Ιουνίου 2016

Όλες οι πληροφορίες για τη ταινία “Justice League”!Σχεδόν ενάμιση χρόνο πριν την πρεμιέρα της κινηματογραφικής Justice League, η Warner Bros αποφάσισε να γλυκάνει λίγο τον κόσμο μέσω προγραμματισμένης επίσκεψης των μέσων στα γυρίσματα της ταινίας!

Μάθαμε λοιπόν ότι ο βασικός villain της ταινίας θα είναι ο Steppenwolf και όχι ο ανιψιός του ο Darkseid, τον οποίο αφήνουν μάλλον για το “Justice League: Part Two”. Είδαμε το logo της ταινίας το οποίο είναι απογοητευτικό. Πρωτοετής φοιτητής γραφιστικής θα έκανε πιο ψαγμένη δουλειά.Είδαμε επίσης και το απαίσιο Batmobile που θα οδηγεί ο Batman στη ταινία, πιο χοντροκομμένο και αδέξιο από ποτέ.Τέλος μάθαμε ότι ο ρόλος του Willem Dafoe θα είναι αυτός του Vulko, ενός συμμάχου της Justice League απ την Ατλαντίδα.Αυτό σε γενικές γραμμές ήταν το ζουμί των αποκαλύψεων από την επίσκεψη των δημοσιογράφων στα γυρίσματα του Justice League. Θα επιστρέψουμε τις επόμενες μέρες με μια πιο αναλυτική ματιά στα πράγματα.

Εσάς πως σας φάνηκαν όλα αυτά; Σας άρεσε το logo της ταινίας και το νέο Batmobile; Πως σας φαίνεται ο Steppenwolf για βασικός κακός της ταινίας; Μήπως θα θέλατε από τώρα τον Darkseid και όχι μια αόριστη υπόσχεση;


Όλα τα τελευταία νέα στον χώρο των comics, σε Ελλάδα και εξωτερικό, κατευθείαν στην οθόνη σου με ένα κλικ! Εγγράψου τώρα στο Newsletter μας, για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου