Δευτέρα, 6 Ιουνίου 2016

Μια νέα γενιά δημιουργών κάνει το ντεμπούτο της στο "Millarworld Annual 2016"!Όσοι από σας είχατε πωρωθεί με το Kick-Ass, ταυτιστεί με τη Hit-Girl, ή ξετρελαθεί με το Chrononauts, ετοιμαστείτε να τα ζήσετε όλα αυτά απ’ την αρχή, και ακόμα πιο έντονα, στο "Millarworld Annual 2016", που θα κυκλοφορήσει στις 13 Ιουλίου από την Image Comics.

 Ο τετραπέρατος Mark Millar, δείχνει για άλλη μια φορά πως παίζεται το παιχνίδι της δημιουργικότητας, και της πρωτοπορίας, και γράφει για άλλη μια φορά ιστορία στο πεδίο μάχης που λέγεται σύγχρονη βιομηχανία comics, μην διστάζοντας να δανείσει τα πνευματικά παιδιά του σε νέους δημιουργούς!

Έτσι, στο "Millarworld Annual 2016", θα έχουμε τη χαρά να δούμε πολλούς αγαπημένους μας χαρακτήρες του Millarworld, σε νέες ιστορίες, γραμμένες και σχεδιασμένες από νέα ταλέντα που διάλεξε ο ίδιος ο Millar.

Το "Millarworld Annual 2016", θα περιέχει τις ιστορίες "Kick-Ass" (με σενάριο του Ricardo Mo και σχέδιο από τον Ifesinachi Orjiekwe), "Kingsman" (με σενάριο του Philip Huxley και σχέδιο από τον Myron Macklin), "Starlight" (με σενάριο του Deniz Camp και σχέδιο από τον Pracheta Banerjee), "American Jesus" (με σενάριο του Cliff Bumgardner και σχέδιο από τον Steve Beach), "Chrononauts" (με σενάριο του Shaun Brill και σχέδιο από τον Conor Hughes) και "Hit-Girl" (με σενάριο του Mark Abnett και σχέδιο από τον Ozgur Yildirim). Το εξώφυλλο είναι της Satine Zillah.

Ένα εγχείρημα με κότσια, άνευ προηγουμένου, που αξίζει τη στήριξη μας!

Ακολουθούν μερικές σελίδες για να σας ανοίξουν την όρεξη!HIT-GIRLAMERICAN JESUSΌλα τα τελευταία νέα στον χώρο των comics, σε Ελλάδα και εξωτερικό, κατευθείαν στην οθόνη σου με ένα κλικ! Εγγράψου τώρα στο Newsletter μας, για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση!
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου