Παρασκευή, 24 Ιουνίου 2016

Η Sony σχεδιάζει κι άλλες ταινίες με τον Spider-Man και τη Marvel!Απ ότι φαίνεται η Sony βλέπει με καλό μάτι τη συνεργασία με τη Marvel και θέλει να τη συνεχίσει για όσο μπορεί.

Σε συνέντευξη του στο THR, ο πρόεδρος της Sony, Tom Rothman, επαίνεσε τη συνεργασία του στούντιο με τη Marvel Studios, και φανέρωσε μερικά πράγματα σχετικά με το μέλλον του Spidey στη μεγάλη οθόνη.Όταν ρωτήθηκε για το αν η Sony σχεδιάζει ένα Spider-Man universe και περισσότερες δουλειές με τη Marvel, η απάντηση του ήταν πέρα για πέρα θετική: «Ναι και στις 2 ερωτήσεις. Είναι φανταστική η σχέση μας με τη Marvel.»

Και συνέχισε λέγοντας: «Η Sony έχει την απόλυτη εξουσία. Αλλά έχουμε δώσει στη Marvel τη δημιουργική αρχή γιατί ξέρουν τι κάνουν. Ξεκινάμε τα γυρίσματα του νέου “Spiderman” στην Ατλάντα, στα μέσα Ιουνίου.»

Ο Rothman ξεκαθάρισε επίσης ότι η Sony δεν θα χαμηλώσει το κόστος των ταινιών Spider-Man. «Δεν θέλω να χαμηλώσω το κόστος. Θέλω να βγάλω λεφτά. Μερικές φορές βγάζεις λεφτά αν χαμηλώσεις το κόστος και άλλες αν επενδύσεις σε πράγματα που είναι επικερδή. Μια ταινία σαν το “Spider-Man” από τη Marvel δεν θα είναι φθηνή. Αλλά είναι μεγάλη επένδυση. Ξέροντας ότι η Marvel έχει ένα τέτοιο καθαρό δημιουργικό όραμα, κοιμάμαι καλά τα βράδια.»

Αναφερόμενος τέλος στην animated ταινία “Spider-Man”, είπε: «Έχουμε κλείσει σαν ημερομηνία πρεμιέρας τα Χριστούγεννα του 2018, για μια επαναστατική animated ταινία κατά τη γνώμη μου. Οι Phil Lord και Chris Miller που έκαναν τις ταινίες 'LEGO'  κάνουν μια animated ταινία “Spider-Man”. Έχει μια επαναστατική ματιά, μια φανταστική ιστορία, και είναι ανεξάρτητη απ τη δική μας ταινία “Spider-Man” με τη Marvel

Φανταστικά τα νέα για όλους τους fans του «Αραχνάκια». Όπως όλα δείχνουν πάμε για πολλά και ποιοτικά sequel του “Spider-Man”, και η μακροπρόθεσμη συνεργασία Sony-Marvel Studios θα ωφελήσει πολύ το κοινό και τη γενικότερη κοινότητα των comics! Σωστά;


Όλα τα τελευταία νέα στον χώρο των comics, σε Ελλάδα και εξωτερικό, κατευθείαν στην οθόνη σου με ένα κλικ! Εγγράψου τώρα στο Newsletter μας, για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου