Τετάρτη, 6 Ιουλίου 2016

Φωτογραφίες και παραλειπόμενα από το event «Ο Μισθοφόρος»!Τη Κυριακή που μας πέρασε, κάτω απ τον καυτό ήλιο, αλλά με πολύ κέφι και απίστευτο ταλέντο, δημιουργήθηκε ζωντανά το comic «Ο Μισθοφόρος», στα πλαίσια του Φεστιβάλ comics «Με Πενάκι και Σκαπάνη 3».

17 ταλαντούχοι καλλιτέχνες έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, σχεδιάζοντας από 1 panel συν το εξώφυλλο της ιστορίας που εμπνεύστηκε ο υποφαινόμενος! Το αποτέλεσμα μάγεψε όσους είχαν τη χαρά να δουν το εγχείρημα ολοκληρωμένο μπροστά τους. Το κάθε panel είχε τον δικό του χαρακτήρα, και έβαζε μια ξεχωριστή πινελιά στο έργο. Μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι το συνολικό έργο ξεπέρασε κατά πολύ τις προσδοκίες μας, έδωσε μια ξεχωριστή πνοή στο αρχικό μου όραμα, και απέδειξε ότι όπου υπάρχει ταλέντο, μεράκι, και αγάπη, δεν μπαίνει ταβάνι στην ομορφιά αυτών που μπορούμε να δημιουργήσουμε!


 Θα ήθελα να ευχαριστήσω μ όλη μου τη καρδιά και μ όλη μου τη δύναμη τους:

Αγγελική Δελεχά
Γιάννης Βούλγαρης
Γιάννης Τούσσας
Νικόλας Στεφαδούρος
Κωνσταντίνος Μοσχονάς
Μάνος Κοτσιφάκης
Κώστας Φραγκιαδάκης
Γρηγόρης Σαντοριναίος
Malk
Αλεξία Λουγιάκη
Βασίλης Μίσιακας
Έλενα Τσακίρογλου
Γίαννης Ερμίδης
Τζίμης Παπαδόπουλος
John Antono
Νίκος Μηλιώρης
Ντίνος Καψάλας (Dinerror)

Οι οποίοι ζωντάνεψαν με τα υπέροχα σχέδια τους τον «Μισθοφόρο». Καθώς και την Αναστασία Ρενιέρη και τους υπόλοιπους διοργανωτές του «Με Πενάκι και Σκαπάνη 3» που έδωσαν για 3η συνεχή χρονιά το είναι τους για ένα  φανταστικό φεστιβάλ comics!

Μείνετε συντονισμένοι εδώ γιατί τον «Μισθοφόρο» θα μπορέσετε να τον απολαύσετε τις επόμενες μέρες σε σχετική μας ανάρτηση, ενώ υπάρχει η πιθανότητα να τον δείτε και σε έντυπη έκδοση τους προσεχείς μήνες!

Ακολουθούν η σύνοψη του έργου και πολλές φωτογραφίες απ το event!

Σφυρηλατημένος στη φλόγα της μάχης, ο Μισθοφόρος τρέχει να πολεμήσει στο πλευρό εκείνου που δίνει τα πιο πολύ παραδάκι. Δεν πιστεύει σε μεγάλα ιδανικά, ούτε σπάει το κεφάλι του να δει ποια πλευρά έχει δίκιο στους πολέμους που παίρνει μέρος. Όλα αυτά όμως πριν τη τελευταία του μάχη… Αυτή που θα ευχαριστηθεί πιο πολύ χωρίς όμως να πάρει ούτε 1 ευρώ για αμοιβή. Γιατί αυτή τη μάχη σας τη κερνάει εκείνος…
Όλα τα τελευταία νέα στον χώρο των comics, σε Ελλάδα και εξωτερικό, κατευθείαν στην οθόνη σου με ένα κλικ! Εγγράψου τώρα στο Newsletter μας, για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου