Παρασκευή, 29 Ιουλίου 2016

Κι άλλο μέλος της Justice League θα εμφανιστεί στη ταινία Suicide Squad!ΠΡΟΣΟΧΗ! ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ SPOILERS ΓΙΑ ΤΗ ΤΑΙΝΙΑ “SUICIDE SQUAD”!
Ρίχνοντας μια ματιά στην επίσημη λίστα με το cast της ταινίας Suicide Squad δεν μπορείς να μην παρατηρήσεις το όνομα του Ezra Miller που θα υποδύεται τον Flash στο DCEU
Ο Flash θα κάνει παρέα στον Batman λοιπόν στο «Suicide Squad»! Υποθέτουμε πάντως ότι η εμφάνιση του θα είναι cameo και στο δεύτερο μέρος της ταινίας αφού η λίστα με το cast τους παρουσιάζει με σειρά συμμετοχής.

Έμεινε λιγότερο από μήνας για τη πρεμιέρα του “Suicide Squad”, καθώς είναι προγραμματισμένη για τις 25/8/16. Πως σας φαίνεται που ο Flash θα «πεταχτεί» για λίγο στη ταινία «Suicide Squad»; Θα κάνει τη ταινία πιο ενδιαφέρουσα ή πιο διασκεδαστική; Ή εμφανίζεται μόνο και μόνο για να χτιστεί σιγά-σιγά η Justice League και να έχουν μια σύνδεση μεταξύ τους όλες οι ταινίες του DCEU;

Όλα τα τελευταία νέα στον χώρο των comics, σε Ελλάδα και εξωτερικό, κατευθείαν στην οθόνη σου με ένα κλικ! Εγγράψου τώρα στο Newsletter μας, για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου