Παρασκευή, 8 Ιουλίου 2016

Επιστρέφει ο Thor!Ο Odinson, ο θεός που ξέραμε σαν Thor, αλλά είχε κριθεί ανάξιος να κραδαίνει το Mjölnir επιστρέφει σε δικιά του ongoing σειρά τον Οκτώβριο, με τίτλο “The Unworthy Thor”, σε σενάριο του Jason Aaron και σχέδιο από τον Olivier Coipel!
Όπως δηλώνει κι ο τίτλος, ο Odinson παραμένει ανάξιος, αλλά απ’ ότι υποπτευόμαστε αυτό δεν θα κρατήσει για πολύ ακόμα…  Σε συνέντευξη που έδωσε ο Aaron στο io9 μάθαμε ότι η συγκεκριμένη σειρά θα αφηγείται το πώς ξέφυγε ο Odinson από την αιχμαλωσία του Collector, και την αναζήτηση του πρώτου για το σφυρί του Thor του Ultimate Universe.

Το «The Mighty Thor» το οποίο επίσης γράφει ο Aaron θα συνεχίσει να εκδίδεται κανονικά με τη Jane Foster στο ρόλο του Thor. Έτσι η νέα μόδα στη Marvel προστάζει τον αρχικό αρσενικό λευκό ήρωα και τον αντικαταστάτη του να κυκλοφορούν ταυτόχρονα.

Πως σας φαίνεται η επιστροφή του Odinson σαν Thor; Είστε ενθουσιασμένοι;
Όλα τα τελευταία νέα στον χώρο των comics, σε Ελλάδα και εξωτερικό, κατευθείαν στην οθόνη σου με ένα κλικ! Εγγράψου τώρα στο Newsletter μας, για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου