Τετάρτη, 10 Αυγούστου 2016

Comic Book Bubble ReviewΤο Comic Book Bubble το ξέρετε. Το online στέκι σας για γέλιο με στριπάκια που ανανεώνονται καθημερινά! Αυτό που ίσως να μην ξέρατε είναι ότι το Comic Book Bubble προχώρησε στην έκδοση μιας ανθολογίας comic με original ιστορίες που δεν είχαν δημοσιευτεί πουθενά!Το βιβλίο περιέχει 9 σπαρταριστές τετρασέλιδες ιστορίες απ όλους τους συντελεστές του Comic Book Bubble! John Antono, Άκης Μουζινάς, Μαίρη Αράπη, Γιάννης Βούλγαρης, Αγγελική Δελεχά, Σταύρος Κιουτσιούκης, Μάνος Κοτσιφάκης, Τζίμης Παπαδόπουλος, Νικόλας Στεφαδούρος, Κίτσος Σκίτσος, και Κωνσταντίνος Μοσχονάς, δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό για όλους εσάς που θα χετε τη χαρά να το διαβάσετε!Θα γελάσετε ξανά και ξανά με τις περισσότερες ιστορίες, και δεν σας κρύβω ότι με μερικές θα προβληματιστείτε ευχάριστα σκεφτόμενοι το βαθύτερο νόημα πίσω απ αυτές.

Είναι ενθαρρυντικό που μια πρωτοβουλία σκιτσογράφων όπως το Comic Book Bubble, σπάει τα όρια του Facebook και βρίσκει τον δρόμο να έρθει στα χέρια σας σε έντυπη μορφή! Η ελληνική σκηνή comics διαθέτει απίστευτο ταλέντο και το ταλέντο αυτό θα πρέπει να γίνεται διαθέσιμο σε όσο μεγαλύτερο κοινό γίνεται. Περιμένουμε με ανυπομονησία τον δεύτερο τόμο του Comic Book Bubble, γιατί είμαστε σίγουροι ότι η πρωτοβουλία αυτή έχει πολλά ακόμα να δώσει στο κοινό! Γέλιο, χαρά, ωραίες ιστορίες, υγιής προβληματισμός, ποτέ δεν είναι αρκετά, και όταν όλα αυτά προσφέρονται από ταλαντούχα άτομα, δεν μπορείς να μην ζητήσεις και γι άλλο!Το Comic Book Bubble θα μπορείτε να το προμηθευτείτε από τον Σεπτέμβριο σε όλα τα κεντρικά κομιξάδικα. Όσοι από σας δεν κρατιέστε και θέλετε να το αποκτήσετε άμεσα, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη σελίδα του Comic Book Bubble στο Facebook για να σας το αποστείλουν.Βαθμολογία: 8

Όλα τα τελευταία νέα στον χώρο των comics, σε Ελλάδα και εξωτερικό, κατευθείαν στην οθόνη σου με ένα κλικ! Εγγράψου τώρα στο Newsletter μας, για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου