Πέμπτη, 25 Αυγούστου 2016

Αποκλειστικό: Το νέο graphic novel των εκδόσεων Webcomics θα κάνει BOOM!Σύμφωνα με αξιόπιστες πληροφορίες, το νέο graphic novel των εκδόσεων Webcomics θα είναι το “The Cloud” του αμερικάνικου κολοσσού BOOM! Studios.Σε σενάριο του Κώστα Ζαχόπουλου και σχέδιο από τον Vincenzo Balzano, το “The Cloud” είναι η όμορφη περιπέτεια ενός παιδιού και του λύκου-συντρόφου του Cloud. Η ιστορία τους θα σας μαγέψει… Τι είναι η ευχή; Και πως αυτή επιστρέφεται;

Το graphic novelThe Cloud” ξεπούλησε στο φετινό SDCC, και τώρα θα μπορέσετε να το απολαύσετε στα ελληνικά σε μια ξεχωριστή έκδοση που αναμένεται μέσα στο 2017 από τη Webcomics!

Η επίσημη ανακοίνωση του εκδοτικού οίκου Webcomics για το “The Cloud” έρχεται σε λίγες μέρες γι αυτό να χετε το νου σας.

Είμαστε παρά πολύ ενθουσιασμένοι που θα παρουσιαστεί στο ελληνικό κοινό ένα εξαιρετικό graphic novel σαν το “The Cloud” και ανυπομονούμε να το πάρουμε στα χέρια μας! Οι εκδόσεις Webcomics συνεχίζουν έτσι τη παράδοση που έχουν δημιουργήσει, με τις ποιοτικές δουλειές που συνεχώς επιλέγουν να παρουσιάζουν στο ελληνικό κοινό.  

Είμαστε στο πλευρό τέτοιων αξιόλογων ενεργειών στην ελληνική σκηνή comics και με σιγουριά σας λέμε ότι το μέλλον επιφυλάσσεται ακόμα πιο λαμπρό για τον συγκεκριμένο εκδοτικό οίκο! Στηρίξτε τον με όλες σας τις δυνάμεις!

Όλα τα τελευταία νέα στον χώρο των comics, σε Ελλάδα και εξωτερικό, κατευθείαν στην οθόνη σου με ένα κλικ! Εγγράψου τώρα στο Newsletter μας, για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου