Κυριακή, 7 Αυγούστου 2016

Ρώτα τον Νικήτα! ReviewΟ Νικήτας μπορεί να μην ξέρει και πολλά, (σαν τον Γιαννάκη τον Snow κι αυτός), μπορεί να μην απαντήσει καν σ αυτό που τον ρώτησες και να πετάξει στα μούτρα σου μια μπαρούφα επικών διαστάσεων, ξέρει όμως να σε κάνει να γελάσεις με τη καρδιά σου, κι αυτό είναι ανεκτίμητο!

Τον Νικήτα θα τον βρείτε μπλεγμένο σ ένα σωρό τραγελαφικές καταστάσεις, σε πολλές απ τις οποίες δεν έχει καν ιδέα πως βρέθηκε εκεί. Από τη δύσκολή θέση όμως τον βγάζουν πάντα η αφοπλιστική του ειλικρίνεια, η αθώα του παιδική καρδιά, και το σπινθηροβόλο βλέμμα του που θυμίζει αγελάδα!Δεν μπορείς να μην τον αγαπήσεις τέτοιο τύπο. Εγκληματικά άσχημος, αθεράπευτα ρομαντικός (κι ας το παίζει πουτανιάρης), αιώνια αφιερωμένος στην εκλεκτή της καρδιάς του, Θεώνη. Μην μου πείτε ότι δεν σας θυμίζει τον κλασσικό τον μαλάκα τον Έλληνα της διπλανής πόρτας ή του καθρέφτη σας;

Το «Ρώτα τον Νικήτα!» του Κωνσταντίνου Μοσχονά από τις Εκδόσεις του Κάμπου συγκεντρώνει τα καλύτερα στριπάκια της ομώνυμης σειράς του Comic Book Bubble. Στις σελίδες του θα βρείτε αγνό χιούμορ, χωρίς κόμπλεξ και ωραιοποιήσεις, υλικό που θα σας κάνει να γελάσετε ξανά και ξανά! Αυτοσαρκαστικό, έξυπνο, και ένοχα απολαυστικό, το «Ρώτα τον Νικήτα!» έχει ότι χρειάζεσαι για να παλέψεις τις ημέρες εκείνες που η πραγματικότητα παραείναι αληθινή και σκληρή!
Βαθμολογία: 8

Όλα τα τελευταία νέα στον χώρο των comics, σε Ελλάδα και εξωτερικό, κατευθείαν στην οθόνη σου με ένα κλικ! Εγγράψου τώρα στο Newsletter μας, για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου