Τρίτη, 9 Αυγούστου 2016

Ξεκινά η ανάπτυξη του sequel του Man of Steel!Ο Superman επιστρέφει! Σύμφωνα με άρθρο του TheWrap, η Warner Bros έδωσε το πράσινο φως για την ανάπτυξη του sequel του “Man of Steel”.
Αν και το “Batman V Superman: Dawn of Justice” ήταν τοποθετημένο χρονικά μετά τα γεγονότα του “Man of Steel”, δεν μπορεί να θεωρηθεί sequel του τελευταίου επειδή δεν επικεντρώθηκε μόνο στον Superman, αλλά έχτισε και άλλους χαρακτήρες όπως ο Batman και η Wonder Woman.

Σύμφωνα με την αναφορά του TheWrap, η νέα αυτή ταινία θα είναι μια περιπέτεια αποκλειστικά για τον Superman, παρά τον θάνατο του στο “Batman V Superman: Dawn of Justice”.

Η ημερομηνία πρεμιέρας της ταινίας δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα, αλλά ξέρουμε σίγουρα ότι η Warner Bros έχει 2 κενές θέσεις για ταινίες της DC. Μία στις 5/10/18 και μία στις 1/11/19. Υποθέτουμε η μία ημερομηνία είναι για το sequel του Man of Steel και η άλλη για τη σόλο ταινία Batman.

Θετικά τα νέα λοιπόν για τους fans του εξωγήινου με τη χρυσή καρδία! Θα παρακολουθούμε το καυτό αυτό θέμα από κοντά για να σας μεταφέρουμε τυχόν εξελίξεις. Το νου σας…
Όλα τα τελευταία νέα στον χώρο των comics, σε Ελλάδα και εξωτερικό, κατευθείαν στην οθόνη σου με ένα κλικ! Εγγράψου τώρα στο Newsletter μας, για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου