Κυριακή, 4 Σεπτεμβρίου 2016

Οι 3 επόμενες εμφανίσεις του Stan Lee στο MCU.Όταν η συζήτηση περιστρέφεται γύρω από τις ταινίες του MCU, πολύ συχνά σταματάμε να ασχολούμαστε με τους πρωταγωνιστές της ταινίας, ή με το πόσο πιστό ήταν το σενάριο στο comic απ το οποίο προσήλθε, και συζητάμε μανιωδώς με τις ώρες για τις cameo εμφανίσεις του Stan Lee στη κάθε ταινία. Από το Iron Man το 2008, μέχρι και το φετινό Civil War, ο Stan Lee έχει εμφανιστεί σε όλες μα όλες τις ταινίες του MCU! Οι fans τον λατρεύουν άλλωστε, κι έχει γίνει αγαπημένο παιχνίδι όλων μας να μαντεύουμε σε ποια σκηνή θα εμφανιστεί!Ευτυχώς για όλους μας το παιχνίδι αυτό θα συνεχιστεί και τα επόμενα χρόνια, καθώς ο Stan Lee έχει γυρίσει ήδη τις σκηνές του για τις 3 επόμενες ταινίες της Marvel! Ο StanThe ManLee θα εμφανιστεί στο “Doctor Strange”, στο “Guardians of the Galaxy 2”, και στο “Spider-Man: Homecoming” όπως αποκάλυψε ο ίδιος σε συνέντευξη του στο Canada Fan Expo.

Για όσους από σας αναρωτιέστε γιατί ο Stan Lee δεν παίζει για παραπάνω από λίγα δευτερόλεπτα σε κάθε ταινία, ο ίδιος δίνει μια φοβερή και ειλικρινέστατη απάντηση επ’ αυτού: Μου δίνουν μερικά δευτερόλεπτα επειδή φοβούνται ότι θα επισκιάσω τον σταρ. Ξέρετε πως είναι αυτά τα πράγματα.»

Ετοιμαστείτε λοιπόν για περισσότερες σκηνές με τον φοβερό Stan Lee, με την επόμενη να είναι στις 4/11/16 στη ταινία Doctor Strange. Μακάρι αυτό το παιχνίδι να κρατήσει για πολλά χρόνια ακόμα! Τι λέτε;
Όλα τα τελευταία νέα στον χώρο των comics, σε Ελλάδα και εξωτερικό, κατευθείαν στην οθόνη σου με ένα κλικ! Εγγράψου τώρα στο Newsletter μας, για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου