Σάββατο, 10 Σεπτεμβρίου 2016

Ο Steven Tyler θέλει να παίξει στο Guardians of the Galaxy Vol. 3!Πάνω απ το πτώμα μου! Μόνο τότε θα μπορέσει ο frontman των Aerosmith, Steven Tyler να παίξει έστω και για δευτερόλεπτα στο Guardians of the Galaxy Vol. 3, το οποίο ούτε καν έχει ανακοινωθεί από τη Marvel αν θα γίνει.Θα μου πείτε εσένα τι σε κόφτει ποιος θα παίξει και που, και θα χετε δίκιο. Το θέμα μου δεν είναι με τον Steven Tyler προσωπικά, είναι απίστευτα ταλαντούχος τραγουδιστής και σόουμαν. Απλά έχω ΣΚΥΛΟΒΑΡΕΘΕΙ να βγαίνει ο καθένας στο γυαλί ή στο ιντερνέτ και να παρακαλάει να παίξει τον ρόλο των ονείρων του. Από πότε έγινε ωραίο και κοινωνικά αποδεκτό να βγαίνεις δημόσια και να παρακαλάς από δω κι από κει;

Το τελευταίο κρούσμα ήταν από τον Steven Tyler, ο οποίος σε συνέντευξη του δήλωσε: «Θα έκανα τα πάντα για να παίξω στο Guardians of the Galaxy Vol. 3, τ ακούς James Gunn;»

Not cool Steven, not cool…
Όλα τα τελευταία νέα στον χώρο των comics, σε Ελλάδα και εξωτερικό, κατευθείαν στην οθόνη σου με ένα κλικ! Εγγράψου τώρα στο Newsletter μας, για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση!

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου