Κυριακή, 16 Οκτωβρίου 2016

Θα αποκτήσει άραγε ποτέ η Black Widow τη δικιά της ταινία;Έχουν περάσει ήδη 6 χρόνια από τότε που εμφανίστηκε για πρώτη φορά η Scarlett Johansson σαν Black Widow στο MCU και παρά τις διαβεβαιώσεις στελεχών της Marvel ότι θα τη δούμε κάποτε στη δικιά της ταινία, δεν έχει γίνει καμία μα καμία κίνηση προς εκείνη τη κατεύθυνση.Το μόνο που έχουμε όλα αυτά τα χρόνια είναι τα παρακάλια των θαυμαστών, μία «δέσμευση» του Kevin Feige, και τις ευχές να ασχοληθούν με το project οι αδερφοί Russo, κι ο Joss Whedon. Πολύ φοβάμαι ότι μέχρι να το πάρει απόφαση η Marvel, η Johansson δεν θα θέλει ή δεν θα μπορεί να υποδυθεί τη Black Widow. Φαντάζεστε τη πρώτη ταινία Black Widow χωρίς τη Scarlett Johansson; Εγώ πάντως όχι.

Η Johansson έχει επενδύσει πάρα πολλά σ αυτόν τον ρόλο. Το ξέρει η ίδια, το ξέρει η Marvel, το ξέρουμε κι εμείς. Θα ήταν άδικο να μην της δώσει η Marvel την ευκαιρία να έχει τη δικιά της ταινία Black Widow κάποια στιγμή στο άμεσο μέλλον. Υπάρχει πολύ υλικό από την ιστορία του χαρακτήρα στα comics για να γυριστεί ένα ωραίο origin story. Θα μπορούσαμε να μεταφερθούμε πίσω στη Σοβιετική Ένωση και να παρακολουθήσουμε από κοντά πως λειτουργούσε το Widow program. Να μάθουμε μερικά πράγματα παραπάνω για την αληθινή ταυτότητα της Natasha Romanoff, από πού προέρχεται και που ήθελε να πάει προτού γίνει Avenger.

Ο χρόνος, οι fans, και σημαντικοί παράγοντες του MCU πιέζουν λοιπόν τη Marvel για μια κίνηση που θα έπρεπε να είχε γίνει από καιρό: Τη δημιουργία μιας σόλο ταινίας Black Widow. Ως πότε η Marvel θα κλείνει τα αυτιά της; Η Captain Marvel απέκτησε τη δικιά της ταινία για το 2019 σχετικά εύκολα. Γιατί όχι κι η Black Widow που είναι σημαντικότατο κομμάτι του MCU εδώ και ΠΕΝΤΕ ταινίες;
Όλα τα τελευταία νέα στον χώρο των comics, σε Ελλάδα και εξωτερικό, κατευθείαν στην οθόνη σου με ένα κλικ! Εγγράψου τώρα στο Newsletter μας, για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου