Παρασκευή, 7 Οκτωβρίου 2016

ΟΛΑ όσα ξέρουμε για το “Logan”!Τη Τετάρτη, το ίντερνετ κόντεψε να ανατιναχτεί με την αφίσα της τρίτης ταινίας Wolverine με όνομα “Logan”!

Ο τίτλος για τη τελευταία ταινία που θα υποδυθεί ο Hugh Jackman τον Wolverine σαφώς και είναι πιασάρικος. Η αφίσα δε, πανέμορφη!Το “Logan” θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 3/3/17, και παρόλο που ξέρουμε λίγα πράγματα για το σενάριο λόγω άκρας μυστικότητας, είναι ευκαιρία να ασχοληθούμε μ αυτά που ήδη ξέρουμε για τη ταινία.

ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΑΜΕΤΡΗΤΑ SPOILERS ΠΟΥ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΜΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΑΣ!
Ξέρουμε απ τον Απρίλιο ότι η ταινία θα διαδραματίζεται στο μέλλον, και προχθές μάθαμε ότι η χρονολογία που θα μεταφερθούμε θα είναι το 2024. Είναι η πιο σκοτεινή ταινία απ όλες τις ταινίες X-Men ή Wolverine.

Απ τη δεύτερη σελίδα του σεναρίου που δημοσίευσε ο σκηνοθέτης της ταινίας, James Mangold, στο twitter μαθαίνουμε ότι ο Logan είναι γηραιότερος και οι ικανότητες του δεν είναι όπως παλιά. Είναι άρρωστος, και επουλώνεται με πιο αργούς ρυθμούς. Μερικές φορές και δεν θεραπεύεται καθόλου.

Στην αφίσα της ταινίας βλέπουμε ένα παιδικό χέρι να κρατάει αυτό του Wolverine. Είναι ξεκάθαρο ότι το παιδί δεν φοβάται τα νύχια που ξεπροβάλλουν απ το χέρι του μεταλλαγμένου. Πληροφορίες που έχουμε απ τη ταινία μας λένε ότι το παιδί είναι μια νεαρή μεταλλαγμένη που ο Logan την έχει υπό τη προστασία του. Βγάζει 2 νύχια αντί για 3. Οι γεννήσεις μεταλλαγμένων έχουν μειωθεί το 2024 και κανείς δεν ξέρει το γιατί. Υπάρχει μια κυβερνητική επιχείρηση με το όνομα “Transigen” η οποία μετατρέπει τα μεταλλαγμένα παιδιά σε φονικές μηχανές. Η σχέση του Logan με το παιδί θα είναι στο επίκεντρο της ταινίας. (Κλείσιμο ματιού στην X-23…)

Ξέρουμε σίγουρα ότι ο Wolverine σ αυτή τη ταινία θα τα βάλει με τον Mister Sinister, έναν ρόλο που μάλλον θα παίξει ο Richard E. Grant, αφού στη περιγραφή του ρόλου του εμφανίζεται σαν «τρελός επιστήμονας».

Μιλώντας για τους ρόλους έχουν επιβεβαιωθεί μέχρι στιγμής έχουμε τον Boyd Holbrook σαν villain, τον Patrick Stewart σαν Prof. Charles Xavier φυσικά, την Elizabeth Rodriguez, τη Doris Morgado τον Stephen Merchant που υποδύεται τον αλμπίνο μεταλλαγμένο Caliban ο οποίος βοηθά τον Logan να φροντίσει τον Professor X. και τον Richard E. Grant που αναφέραμε και παραπάνω. Ο Prof. Charles Xavier είναι γερασμένος και δεν είναι καλά. Οι δυνάμεις του είναι ασταθείς και υπάρχουν στιγμές που δεν θυμάται καν τον Logan.  Ακολουθεί η πρώτη εικόνα του Patrick Stewart σαν Prof. Charles Xavier στη ταινία “Logan.”


Η ταινία θα είναι ακατάλληλη για ανηλίκους και ο Logan θα είναι αλκοολικός. Όπως προείπαμε οι δυνάμεις του θα είναι εξασθενημένες, Συγκεκριμένα, το healing factor του δεν δουλεύει καλά με αποτέλεσμα να βρίσκεται σε μια συνεχής κατάσταση χρόνιου πόνου. Γι αυτό χρησιμοποιεί το πιοτό σαν παυσίπονο.

Σας είπαμε ότι ξέραμε για τη ταινία «Logan» που αναμένεται να τελειώσει τη 17χρονη πορεία του Hugh Jackman σαν Wolverine στη μεγάλη οθόνη με πάταγο! Πιστεύει κανείς ότι δεν θα την ευχαριστηθούμε με τη ψυχή μας; Ας το πει τώρα…
Όλα τα τελευταία νέα στον χώρο των comics, σε Ελλάδα και εξωτερικό, κατευθείαν στην οθόνη σου με ένα κλικ! Εγγράψου τώρα στο Newsletter μας, για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου