Σάββατο, 22 Οκτωβρίου 2016

Ο σκηνοθέτης Tim Miller αποχωρεί απ το Deadpool 2!Απ ότι φαίνεται, παρά τη τρομερή επιτυχία της πρώτης ταινίας Deadpool, ο σκηνοθέτης Tim Miller δεν τα πήγαινε και πολύ καλά με τον superstar Ryan Reynolds με αποτέλεσμα να αποχωρήσει απ το sequel ο σκηνοθέτης λόγω διαφορών στη δημιουργική διαδικασία.Τα νέα της αποχώρησης του Miller απ το Deadpool 2 έσκασαν σαν βόμβα χθες το βράδυ και σίγουρα θα στεναχώρησαν ιδιαίτερα τους θαυμαστές του φωνακλά μισθοφόρου και της ταινίας του. Το πάντρεμα του Miller με τον Reynolds ήταν ονειρικό κάνοντας το «Deadpool» μία από τις πιο επιτυχημένες και αγαπητές στο κοινό ταινίες των τελευταίων ετών.

Το θετικό είναι ότι οι σεναριογράφοι του πρώτου Deadpool, Rhett Reese και Paul Wernick, οι οποίοι έπαιξαν κι αυτοί σημαντικό ρόλο στην επιτυχία της ταινίας, συνεχίζουν να εργάζονται στο sequel.

Είναι συχνό φαινόμενο όταν υπάρχουν διαφορές σε μια ταινία μεταξύ του πρωταγωνιστή και του σκηνοθέτη, να αποχωρεί ο σκηνοθέτης αφού ο πρωταγωνιστής έχει μεγαλύτερη επιρροή. Μην ξεχνάτε ότι στη προκειμένη περίπτωση ο Reynolds είναι και παραγωγός της ταινίας μαζί με τους Simon Kinberg και Lauren Shuler Donner,

Πιστεύω ότι η αποχώρηση του Miller είναι ένα πλήγμα για το «Deadpool 2». Είμαι της άποψης ότι αν έχεις στα χέρια σου μια πετυχημένη συνταγή δεν αλλάζεις ούτε ένα συστατικό. Μακάρι οι φόβοι μου να αποδειχθούν αβάσιμοι και να απολαύσουμε μια ακόμα καλύτερη ταινία απ τη πρώτη…

Εσείς τι λέτε;Όλα τα τελευταία νέα στον χώρο των comics, σε Ελλάδα και εξωτερικό, κατευθείαν στην οθόνη σου με ένα κλικ! Εγγράψου τώρα στο Newsletter μας, για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου