Πέμπτη, 10 Νοεμβρίου 2016

Ετοιμάζεται το Deadpool 3 και θα έχει και X-Force;Μπορεί το Deadpool 2 να βρίσκεται σε κίνδυνο καθώς ψάχνει για σκηνοθέτη μετά την αποχώρηση του Tim Miller, αυτό όμως δεν αποθαρρύνει τη Fox απ το να σχεδιάζει το Deadpool 3!Σε άρθρο που δημοσιεύτηκε στο THR μάθαμε ότι η Fox σκοπεύει να επανεκκινήσει το franchise ταινιών X-Men κι ότι ρίχνει επιπλέον βάρος στις ταινίες Deadpool. Πιο συγκεκριμένα, η Fox σχεδιάζει ήδη τη τρίτη ταινία Deadpool, στην οποία μάλιστα θέλει να παρουσιάσει την X-Force!

Δεδομένου ότι η X-Force σαν ομάδα είναι πιο ακραία και πιο κατάλληλη για ενήλικες, είναι λογικό που η Fox θέλει να ποντάρει όλες τις μάρκες της σε ένα κινηματογραφικό σύμπαν ακατάλληλο για ανηλίκους, εκμεταλλευόμενη την τρομερή εισπρακτική επιτυχία της πρώτης ταινίας Deadpool και της ανυπομονησίας του κοινού για τη ταινία Logan. Αυτό που μου ακούγεται παράλογο είναι γιατί διαρρέουν τώρα τα σχέδια της Fox για το Deadpool 3 όταν είναι ξεκάθαρο ότι το Deadpool 2 είναι σε κίνδυνο αφού δεν έχει σκηνοθέτη και θα αργήσει να ξεκινήσει η παραγωγή του;

Περιμένω τις σκέψεις σας…Όλα τα τελευταία νέα στον χώρο των comics, σε Ελλάδα και εξωτερικό, κατευθείαν στην οθόνη σου με ένα κλικ! Εγγράψου τώρα στο Newsletter μας, για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου