Τρίτη, 1 Νοεμβρίου 2016

Η ταινία Flash μένει χωρίς σκηνοθέτη!Ο σκηνοθέτης Rick Famuyiwa απεχώρησε απ τη ταινία «The Flash» λόγω διαφορών στη δημιουργική διαδικασία. Θα κάνει παρέα έτσι στον πρώτο σκηνοθέτη της ταινίας, Seth Grahame-Smith ο οποίος είχε αποχωρήσει στις αρχές του έτους.Το Flash λοιπόν μένει χωρίς σκηνοθέτη και απ ότι φαίνεται «πάσχει» απ την ίδια αρρώστια που πάσχουν κι άλλες υπερηρωικές ταινίες τον τελευταίο καιρό. «Διαφορές στη δημιουργική διαδικασία.» Να θυμήσουμε ότι για τον ίδιο λόγο είχε φύγει η Michelle MacLaren από τη ταινία Wonder Woman και μόλις πριν λίγες μέρες ο Tim Miller απτο Deadpool 2.

Ο Rick Famuyiwa έφυγε πάντως σαν κύριος απ το “The Flash”, και δίνοντας τις καλύτερες ευχές του στους λοιπούς συντελεστές της ταινίας.

Το ερώτημα είναι γιατί να τη πληρώνει πάντα ο σκηνοθέτης όταν κάτι δεν πάει καλά ή νομίζουν ότι δεν πάει καλά σε μια ταινία; Σε κάνει να αναρωτιέσαι τις ταινίες θα είχαμε απολαύσει αν δεν είχαν πάντα το πρώτο και τον τελευταίο λόγο οι μεγάλοι σταρ και τα ζάμπλουτα studioΌλα τα τελευταία νέα στον χώρο των comics, σε Ελλάδα και εξωτερικό, κατευθείαν στην οθόνη σου με ένα κλικ! Εγγράψου τώρα στο Newsletter μας, για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου