Κυριακή, 11 Δεκεμβρίου 2016

Τι είδαν τα ματάκια μας στο φετινό AthensCon!Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε βρεθήκαμε κι εμείς στη μεγαλύτερη γιορτή comics και ποπ κουλτούρας στην Ελλάδα που ακούει στο όνομα AthensCon!Το συνέδριο που φιλοξενήθηκε για δεύτερη χρονιά στο κλειστό Tae Kwon Do Παλαιού Φαλήρου έσφυζε από ζωή! Δεκάδες χιλιάδες επισκέπτες πέρασαν τις πύλες του καθόλη τη διάρκεια του διημέρου και έζησαν μια μοναδική εμπειρία για τα ελληνικά δεδομένα!

Η ατμόσφαιρα ήταν καθηλωτική! Οι δυνατότητες που είχε ο επισκέπτης ήταν αμέτρητες! Το Artist Alley φιλοξενούσε 62 καταξιωμένους Έλληνες σκιτσογράφους και εικονογράφους με τις υπέροχες δουλειές τους να είναι άμεσα διαθέσιμες στο κοινό. Πάνω από 100 εκθέτες απ όλη τη χώρα διέθεσαν τεράστια ποικιλία προϊόντων σχετικά με τη ποπ κουλτούρα! Comics, φιγούρες, συλλεκτικά αντικείμενα, βιβλία και ότι άλλο τραβούσε η όρεξη σου! Οι καλεσμένοι διεθνούς φήμης όπως ο Erik Larsen ευχαριστήθηκαν με τη καρδιά τους την εμπειρία τους στο AthensCon αφού οι θαυμαστές δεν τους άφησαν ούτε λεπτό να ξεκουραστούν!

Υπήρχε επίσης δυνατή παρουσία της gaming κοινότητας στην Ελλάδα, με πλήθος δραστηριοτήτων για τον επισκέπτη, cosplay υψηλότατου επιπέδου, ενδιαφέρουσες εκθέσεις, υπέροχες ομιλίες από καταξιωμένους εισηγητές, φανταστικά εργαστήρια, και εκπλήξεις που διαδέχονταν η μια την άλλη!

Το AthensCon σαφώς μεγάλωσε από πέρσι, έδωσε μεγαλύτερη ποικιλία δραστηριοτήτων και ερεθισμάτων στους επισκέπτες του, έκανε την εμπειρία για όλους, συμμετέχοντες και επισκέπτες, μοναδική, και έδειξε τον σωστό τρόπο που διοργανώνεται ένα μεγάλο συνέδριο comics και ποπ κουλτούρας στην Ελλάδα! Πολλά μπράβο στους διοργανωτές, αξίζουν συγχαρητήρια για αυτό το τεράστιο εγχείρημα που τόσο πολύ έχει ανάγκη ο χώρος των comics στην Ελλάδα! Και αφού φέτος έπιασαν την κορυφή, ανυπομονώ να δω πως θα μας τρελάνουν του χρόνου!!!ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ!
Όλα τα τελευταία νέα στον χώρο των comics, σε Ελλάδα και εξωτερικό, κατευθείαν στην οθόνη σου με ένα κλικ! Εγγράψου τώρα στο Newsletter μας, για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου