Σάββατο, 17 Δεκεμβρίου 2016

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης είναι ο Batman… Ωιμέ!Batman. Ο Άνθρωπος-Νυχτερίδα. Ο Σκοτεινός Ιππότης. Ο φόβος κι ο τρόμος των χειρότερων εγκληματιών στο Gotham City. Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης… Ένα τρομερό ΓΙΑΤΙ; ΓΙΑΤΙ; ΓΙΑΤΙ; βασανίζει τη ψυχούλα μου εδώ και λίγη που ώρα που ανακάλυψα ότι ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης θα δανείσει τη φωνή του στον τρομερό Batman στη ταινία Lego Batman Movie. Στην αρχή νόμιζα ότι η αφίσα ήταν τρολιά αλλά το επιβεβαίωσα απ την εταιρία διανομής της ταινίας στην Ελλάδα.

Υπάρχουν αρκετοί ταλαντούχοι έλληνες ηθοποιοί που θα μπορούσαν να ενσαρκώσουν τον Batman με μεγάλη επιτυχία. Απλά έχω την αίσθηση ότι ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης δεν αποτελεί τη πιο σωστή επιλογή ηθοποιού για τον συγκεκριμένο ρόλο.

Μην ξεχνάτε ότι ο Batman είναι ένας δύσκολος χαρακτήρας που θα πρέπει να εμπνέει στο κοινό πολλά διαφορετικά συναισθήματα. Πρέπει να σέβεσαι τον Batman, να τον θαυμάζεις, να αγωνιάς μαζί του, να σε συγκινεί η ιστορία του, να θέλεις να πετύχει ο αγώνας του και άλλα πολλά. Γι αυτό θα πρέπει το κοινό να σ έχει σε υπόληψη. Μα η αλήθεια είναι ότι Παπακαλιάτης κι ελληνικό κοινό που ασχολείται με τη ποπ κουλτούρα δεν τα πάνε καθόλου καλά μεταξύ τους. Γιατί όμως να επιλεγεί κάποιος ηθοποιός που δεν τα πάει κάλα με το κοινό που στοχεύεις; Ναι, τη ταινία θα την δουν και παιδάκια που δεν έχουν καμία γνώμη για τον συγκεκριμένο ηθοποιό, αλλά για να γίνει επιτυχία θα πρέπει να πάρεις ώθηση κι από τα υπόλοιπα ηλικιακά γκρουπ.

Ο Παπακαλιάτης είναι ο Batman λοιπόν. Σίγουρα είναι κάτι που δεν περίμενα να το ζήσω αλλά να που έγινε πραγματικότητα… Καλό κουράγιο να μας ευχηθώ.
Όλα τα τελευταία νέα στον χώρο των comics, σε Ελλάδα και εξωτερικό, κατευθείαν στην οθόνη σου με ένα κλικ! Εγγράψου τώρα στο Newsletter μας, για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου