Κυριακή, 8 Ιανουαρίου 2017

Το Batman V Superman: Dawn of Justice θα σαρώσει στα φετινά Χρυσά Βατόμουρα;Τα Χρυσά Βατόμουρα, η τελετή βράβευσης των χειρότερων ταινιών της χρονιάς, είναι περίπου 2 μήνες μακριά μας, με αποτέλεσμα να έρθει στο φως της δημοσιότητας η λίστα με τις ταινίες απ την οποία θα προκύψουν οι υποψηφιότητες για τα φετινά βραβεία… Εξέχουσα θέση στην εν λόγω λίστα κατέχει το «Batman v Superman: Dawn of Justice», το οποίο εξετάζεται αν θα τεθεί υποψήφιο σε 6(!) κατηγορίες, μεταξύ των οποίων Χειρότερου Ά Αντρικού Ρόλου  και Χειρότερου ΄Β Ανδρικού Ρόλου…

Τα κακά νέα για τους φίλους του DCEU είναι ότι το «Batman v Superman: Dawn of Justice» φαίνεται ότι θα έχει και παρέα το «Suicide Squad», το οποίο εξετάζεται αν θα είναι υποψήφιο σε 5 κατηγορίες. Μάλιστα η Margot Robbie και ο Will Smith είναι υποψήφιοι για τα βραβεία Χειρότερου Ά Γυναικείου Ρόλου και Χειρότερου Ά Αντρικού Ρόλου αντίστοιχα όχι μόνο για τις αξεπέραστες ερμηνείες τους στο «Suicide Squad» αλλά και για το «The Legend of Tarzan» για τη Robbie και το «Collateral Beauty» για τον Smith.

Σε δύσκολη θέση είναι επίσης και οι ταινίες Assassin’s Creed, Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows, Gods of Egypt, Zoolander 2, Alice Through the Looking Glass, Ghostbusters, The Divergent Series: Allegiant, Independence Day: Resurgence, London Has Fallen, οι οποίες εξετάζονται αν θα είναι υποψήφιες σε κάποια κατηγορία.

Οι τελικές υποψηφιότητες για τα φετινά Χρυσά Βατόμουρα θα ανακοινωθούν στις 23/1/17. Τότε μόνο θα δούμε αν οι ταινίες του DCEU θα είναι υποψήφιες να σαρώσουν τα βραβεία της ντροπής της 7ης Τέχνης…  Όλα τα τελευταία νέα στον χώρο των comics, σε Ελλάδα και εξωτερικό, κατευθείαν στην οθόνη σου με ένα κλικ! Εγγράψου τώρα στο Newsletter μας, για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου