Τρίτη, 31 Ιανουαρίου 2017

Η ταινία Batman ορφανεύει από σκηνοθέτη!Ο Ben Affleck ανακοίνωσε χθες ότι δεν είναι πια ο σκηνοθέτης της ταινίας Batman η οποία ήταν προγραμματισμένη να βγει στις αίθουσες το 2018. Θα αρκεστεί να είναι μόνο πρωταγωνιστής, σεναριογράφος, και παραγωγός στο συγκεκριμένο project.Η δακρύβρεχτη ανακοίνωση του έχει ως εξής:

«Είναι μερικοί χαρακτήρες που έχουν ξεχωριστή θέση στις καρδιές εκατομμυρίων. Αυτός ο ρόλος απαιτεί συγκέντρωση, πάθος, και τη καλύτερη ερμηνεία που μπορώ να δώσω. Είναι ξεκάθαρο ότι δεν μπορώ να κάνω και τις δυο δουλειές στο επίπεδο που απαιτούν. Μαζί με το στούντιο αποφασίσαμε να βρούμε έναν σκηνοθέτη που θα συνεργαστεί μαζί μου σ αυτή τη τεράστια ταινία. Είμαι ακόμα σ αυτή, και την κάνουμε, αλλά αυτή τη στιγμή ψάχνουμε για σκηνοθέτη. Παραμένω πολύ αφοσιωμένος σ αυτό το project και ανυπομονώ να το ζωντανέψω για τους φανς σε όλο τον κόσμο.»

Το Batman λοιπόν γίνεται η δεύτερη ταινία του DCEU που χάνει τον σκηνοθέτη της. (Για το Flash ακόμα ψάχνουν…) Να δούμε αυτό πως θα επηρεάσει την παραγωγή. Θα προλάβουν να ξεκινήσουν τα γυρίσματα μέχρι το καλοκαίρι για να είναι η ταινία στις αίθουσες το 2018; Με 2 ταινίες χωρίς σκηνοθέτη και τον χρόνο να πιέζει ασφυκτικά, το νεαρό οικοδόμημα του DCEU κλυδωνίζεται ισχυρά. Θα απαιτηθούν γρήγορες και σοφές αποφάσεις από τη Warner Bros προκειμένου να μείνουν κοντά στο παιχνίδι με τον μεγάλο ανταγωνιστή τους, το MCU. Αφήστε που γράφουν το σενάριο απ την αρχή για το Flash, και οι κακές γλώσσες λένε ότι το σενάριο του Affleck για το Batman έχει ένα σωρό προβλήματα…

Σκούρα τα πράγματα φίλοι μου…
Όλα τα τελευταία νέα στον χώρο των comics, σε Ελλάδα και εξωτερικό, κατευθείαν στην οθόνη σου με ένα κλικ! Εγγράψου τώρα στο Newsletter μας, για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου