Παρασκευή, 6 Ιανουαρίου 2017

Πως θα επηρεάσει ο θάνατος της Carrie Fisher το μέλλον της Leia στη μεγάλη οθόνη;Κι ενώ συγγενείς, φίλοι, και θαυμαστές θρηνούν ακόμα για τον απροσδόκητο θάνατο της Carrie Fisher στις 27 Δεκεμβρίου 2016, οι υπεύθυνοι για την ταινία “Star Wars Episode IX” καλούνται να αποφασίσουν πως ο θάνατος της μεγάλης ηθοποιού θα επηρεάσει τον χαρακτήρα της στην μεγάλη οθόνη.Να σας θυμίσω ότι τα γυρίσματα του “Star Wars Episode VIII” τελείωσαν τον Ιούλιο του 2016, με τις πληροφορίες να λένε ότι η Leia θα έπαιζε σημαντικότατο ρόλο στη ταινία μαζί με τον χαρακτήρα που θα υποδυόταν η κόρη της, Billie Lourd.

Το Hollywood Reporter αναφέρει ότι οι 2 τελευταίες ταινίες της τρίτης τριλογίας Star Wars θα περιείχαν σημαντικές σκηνές για τη Leia όπως την επανένωση της με τον αδερφό της, Luke Skywalker, και την μοιραία συνάντηση της με τον γιο της, Kylo Ren, ο οποίος είχε σκοτώσει τον Han Solo στο «The Force Awakens». Δεν είμαστε σίγουροι όμως αν υιοθετήθηκε αυτή η ιστορία και αν όντως γυρίσανε αυτές τις σκηνές.

Η παραγωγή πάντως δεν έχει ξεκινήσει για το “Star Wars Episode IX” και δεν έχουμε ιδέα σε τι κατάσταση βρίσκεται το σενάριο των Colin Trevorrow και Derek Connolly, αφού η Disney αρνείται να το σχολιάσει.

Το THR πάντως αναφέρει ότι ο Colin Trevorrow, ο οποίος είναι και ο σκηνοθέτης του “Episode IX” θα συναντηθεί με τη πρόεδρο της Lucasfilm, Kathleen Kennedy, στις 10 Ιανουαρίου για να συζητήσουν τις επιλογές τους. Ή θα ξαναγράψουν τις σκηνές της Carrie Fisher και θα τις γυρίσουν με άλλους χαρακτήρες ή θα χρησιμοποιήσουν CGI εφέ για να διατηρήσουν τη Leia έστω και σε ψηφιακή μορφή.

Το αν θα πρέπει ή όχι η Leia να εμφανιστεί στις 2 επόμενες ταινίες Star Wars ακόμα κι αν θα χρειαστεί CGI για να την «αναστήσουν» σηκώνει μεγάλη κουβέντα και δεν είναι ακόμα η ώρα να μπούμε σ αυτή με παθιασμένα επιχειρήματα για την μία επιλογή ή την άλλη. Το μόνο που θα ευχηθούμε είναι να τιμήσουν την τεράστια κληρονομιά της Carrie Fisher στο Star Wars όποιον δρόμο κι αν επιλέξουν…Όλα τα τελευταία νέα στον χώρο των comics, σε Ελλάδα και εξωτερικό, κατευθείαν στην οθόνη σου με ένα κλικ! Εγγράψου τώρα στο Newsletter μας, για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου