Κυριακή, 1 Ιανουαρίου 2017

Νέο comic από τον Geoff Johns και νέα τηλεοπτική σειρά της DC έρχονται το 2017!Κι ενώ οι πιο πολλοί από μας γιορτάζαμε την έλευση του 2017, ο Geoff Johns είχε πέσει με τα μούτρα στο twitter όπου ανακοίνωνε σημαντικότατες ειδήσεις για τα comics και τις τηλεοπτικές σειρές της DC.Αρχικά ανακοίνωσε ότι το 2017 θα ξαναγράψει comic για τη DC. Δεν ανακοίνωσε ποιον τίτλο ακριβώς, αλλά η φωτογραφία που συνόδευε το tweet, δεν αφήνει χώρο για πολλές εικασίες. Θα είναι άραγε το Watchmen 2; Μια νέα σειρά με τη Justice Society Of America; Θα ξέρουμε σίγουρα σε λίγο καιρό.Αφού μεσολάβησαν κάποια tweets για τις πολυαναμενόμενες ταινίες “Justice League” και “Wonder Woman”, και για το sequel του παιχνιδιού “Injustice”, ήρθε μια είδηση που κανείς δεν είχε μυριστεί. Ο Geoff Johns μας πληροφόρησε ότι υπάρχει μια τηλεοπτική σειρά για το 2017 η οποία δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα. Ξέρουμε ήδη ότι το «iZombie» και το «Vixen» θα επιστρέψουν, κι ότι το «Powerless» και το «Krypton» θα ντεμπουτάρουν φέτος, θα επιστρέψει επίσης και το «Young Justice», άρα για ποια σειρά μιλάει που δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα;

Να είστε σίγουροι ότι με το που μάθουμε περισσότερες πληροφορίες για τα παραπάνω projects θα είστε οι πρώτοι που θα το διαβάσετε! Μπαίνοντας από σήμερα στη 4η χρονιά λειτουργίας του Comics In Greece, θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε όλα αυτά τα χρόνια και να σας ευχηθούμε καλή χρονιά και χρόνια πολλά με υγεία κι ευτυχία! Μείνετε μαζί μας, τα καλύτερα έρχονται!
Όλα τα τελευταία νέα στον χώρο των comics, σε Ελλάδα και εξωτερικό, κατευθείαν στην οθόνη σου με ένα κλικ! Εγγράψου τώρα στο Newsletter μας, για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου