Πέμπτη, 19 Ιανουαρίου 2017

Το Comics in Greece καλωσορίζει στην οικογένεια του τη ΚΟΜΙΞ Wiki!Το Comics in Greece συνεχίζει να επενδύει σε νέες συνεργασίες με σκοπό να φέρει σε όλους εσάς που το στηρίζετε και το αγαπάτε μεγαλύτερη ποικιλία θεμάτων και ερεθισμάτων για τα ματάκια σας μόνο!Με μεγάλη μας χαρά και τιμή σας ανακοινώνουμε ότι από δω και στο εξής θα φιλοξενούμε στη σελίδα μας άρθρα του Κώστα Κόμιξ, δημιουργού του  ΚΟΜΙΞ Wiki και του DisneyComicsPress!

Ο Κώστας δημιούργησε την Wiki το 2011 και την εμπνεύστηκε από το περιοδικό ΚΟΜΙΞ που είναι απ τα πιο αγαπημένα περιοδικά με comics της χώρας μας. Έχει πολλές πληροφορίες για ιστορίες, χαρακτήρες και φυσικά για δημιουργούς όπως ο Καρλ Μπαρκς! Μαζί με την ομάδα του έχουνε δημιουργήσει πολλά άρθρα, και με την ενδελεχή έρευνα που έχουνε κάνει έχουνε συγκεντρώσει στην ελληνική γλώσσα διάφορες σημαντικές πληροφορίες για τους αγαπημένους μας ήρωες και σχεδιαστές. Το DisneyComicsPress είναι μια νέα σελίδα που δημιουργήθηκε το 2016 με σκοπό να σχολιάζουνε εκδόσεις Ντισνευ, να γράφουνε άρθρα σχετικά και με τις ελληνικές αλλά και τις ξένες εκδόσεις αλλά και για να ενημερώνουνε τον κόσμο για τα νέα γύρω από τις έντυπες (ξένες ή ελληνικές) εκδόσεις.

Καλωσορίζουμε λοιπόν τον Κώστα στην ομάδα μας, και του ευχόμαστε μέσα απ τη καρδιά μας πολλά και πετυχημένα άρθρα για τα όλα τα comics με τους ήρωες της Disney! Ανυπομονούμε να τα διαβάσουμε, το ίδιο κι εσείς πιστεύουμε!Όλα τα τελευταία νέα στον χώρο των comics, σε Ελλάδα και εξωτερικό, κατευθείαν στην οθόνη σου με ένα κλικ! Εγγράψου τώρα στο Newsletter μας, για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου