Σάββατο, 7 Ιανουαρίου 2017

Νέο πρόγραμμα για δωρεάν ψηφιακά comics απ τη Marvel!Η Marvel ανακοίνωσε αλλαγές στο πρόγραμμα της για δωρεάν ψηφιακά comics. Από τον Φεβρουάριο, με κάθε αγορά φυσικού αντίτυπου οποιουδήποτε comic της Marvel (εκτός των all ages τίτλων), ο αναγνώστης θα λαμβάνει έναν ψηφιακό κωδικό ο οποίος θα ξεκλειδώνει 2 επιπλέον ψηφιακά comics.Το θετικό είναι ότι ο κωδικός για τα 2 επιπλέον comics δεν θα περιλαμβάνει σε καμία περίπτωση το comic που μόλις αγόρασες σε φυσική μορφή απ το κομιξάδικο. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα ανταμείβει τον αναγνώστη ριζοσπαστικά πιο πολύ σε σχέση με το πρόγραμμα που ίσχυε μέχρι στιγμής, ότι ο ψηφιακός κωδικός που λάμβανες ήταν για το ίδιο comic που είχες αγοράσει.

Σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο πωλήσεων και εκδόσεων της Marvel, David Gabriel, «η Marvel συνεχίζει τη δέσμευση της να προσφέρει στους fans τη καλύτερη ποιότητα στα comics, ενώ ταυτόχρονα τιμά τον ακρογωνιαίο λίθο της βιομηχανίας των comics, τους μαγαζάτορες.» Ενώ συνεχίζει λέγοντας: «Η πρόθεση μας για την αναβάθμιση του προγράμματος ψηφιακών κωδικών είναι να προσφέρουμε στους fans περισσότερη αξία ανά δολάριο που ξοδεύουν. Η αντικατάσταση του παλιού προγράμματος, με τα bonus ψηφιακά comics θα προσφέρει στους αναγνώστες δωρεάν σημεία εισαγωγής σε νέες ή παλιές ιστορίες, και επιπλέον περισσότερο τζίρο για τους μαγαζάτορες.»

Το σχέδιο είναι να προσφερθεί στους αναγνώστες έξτρα υλικό που σχετίζεται με ένα μεγάλο event ή κάποια σειρά του παρελθόντος. Ένα απ τα δωρεάν ψηφιακά comic που θα ναι διαθέσιμα τον Φεβρουάριο είναι το Civil War II #0, λόγω της συλλογής Civil War II που θα εκδοθεί τότε.

Κάθε βδομάδα θα ναι διαθέσιμοι νέοι bonus ψηφιακοί κωδικοί comics, με τη Marvel να ενημερώνει τους αναγνώστες της τακτικά μέσω των εκδόσεων της και τα social media.

Η Marvel λοιπόν αλλάζει ριζικά το πρόγραμμα της για τα ψηφιακά comics δίνοντας στους αναγνώστες της περισσότερα καλούδια με κάθε κομιξάκι που αγοράζουνε στο μαγαζί. Μία κίνηση που σαφώς την επικροτούμε και ανυπομονούμε να τη δούμε στη πράξη! Μένει να δούμε πως θα απαντήσει ο ανταγωνισμός, δηλαδή η DC, η Image και οι υπόλοιπες indie εταιρίες…    Όλα τα τελευταία νέα στον χώρο των comics, σε Ελλάδα και εξωτερικό, κατευθείαν στην οθόνη σου με ένα κλικ! Εγγράψου τώρα στο Newsletter μας, για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου