Σάββατο, 14 Ιανουαρίου 2017

Επιστρέφουν στο Deadpool 2 ο Colossus κι η Negasonic Teenage Warhead!Ναι καλά ακούσατε! Η “Sinead OConnor” και ο “Silver Balls”, δηλαδή η Negasonic Teenage Warhead κι ο Colossus θα επιστρέψουν στο Deadpool 2 για περισσότερη δράση, πιο κουλά αστεία, και ακόμα πιο πολλές αμήχανες καταστάσεις!Οι σεναριογράφοι του Deadpool 2 ξεκαθάρισαν ότι η Negasonic Teenage Warhead κι ο Colossus θα κάνουν τουλάχιστον μία εμφάνιση στη ταινία. Τώρα αυτό με αγχώνει εμένα λίγο, γιατί υπάρχει η πιθανότητα αυτή τους η εμφάνιση να είναι είτε πολύ σύντομη και να μην τους ευχαριστηθεί το κοινό που τους λάτρεψε στη πρώτη ταινία είτε να τους σκοτώσουν έτσι στα ξαφνικά για τρολάρισμα, μένοντας πιστοί στον ότι να ναι χαρακτήρα του franchise.

Η αισιόδοξη πλευρά μου λέει πάντως ότι απλά οι σεναριογράφοι δεν θέλουν να προδώσουν τα μυστικά τους, και είναι έτοιμοι να δώσουν ωραίους και σημαντικούς ρόλους στο πετυχημένο δίδυμο, ετοιμάζοντας τους για τη συμμετοχή στη ταινία X-Force που είναι στα σκαριά.

Θέλω να πιστεύω ότι δεν θα τσιγκουνευτούν τον χρόνο συμμετοχής των Negasonic Teenage Warhead και Colossus στο Deadpool 2, κι ότι ο νέος σκηνοθέτης της ταινίας, David Leitch, θα καταφέρει να αποδώσει στους συγκεκριμένους χαρακτήρες όλα τα χαρίσματα για τα οποία τους λατρέψαμε αρχικά!Όλα τα τελευταία νέα στον χώρο των comics, σε Ελλάδα και εξωτερικό, κατευθείαν στην οθόνη σου με ένα κλικ! Εγγράψου τώρα στο Newsletter μας, για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου