Δευτέρα, 16 Ιανουαρίου 2017

Διαγωνισμός! Κερδίστε το Graphic Novel «Doctor Strange: Ο Όρκος» απ’ τις Εκδόσεις Οξύ!Το Comics In Greece χαρίζει σε 2 τυχερούς αναγνώστες του από 1 αντίτυπο του κλασσικού graphic novel «Doctor Strange: Ο Όρκος», προσφορά των εκδόσεων Οξύ!Ο Δόκτωρ Στίβεν Στρέιντζ ξεκινά για την πιο σημαντική παραφυσική έρευνα της καριέρας του στην προσπάθειά του να διαλευκάνει μια απόπειρα δολοφονίας - εναντίον του! Και καθώς ο πιο έμπιστος φίλος του βρίσκεται κι αυτός στα πρόθυρα του θανάτου, ο Στρέιντζ στρέφεται σε μια απροσδόκητη γωνιά του Σύμπαντος της Marvel για να στρατολογήσει έναν καινούριο σύμμαχο.
Ο συγγραφέας Brian K.Vaughan ("Runaways", "Y: The Last Man") και ο εικονογράφος Marcos Martin ("Amazing Spider-Man"), και οι δύο κάτοχοι του Βραβείου Eisner, ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μια περιπέτεια που θα μεταφέρει τον Υπέρτατο Μάγο από τον υπόκοσμο της Νέας Υόρκης στις πιο θανάσιμες διαστάσεις στις παρυφές της πραγματικότητας - και ταυτόχρονα τον καθιερώνει ως επίσημος μέλος στο Σύμπαν της Marvel!

Οι νικητές θα κληρωθούν ανάμεσα σε όποιους κάνουν Like στην σελίδα μας Comics In Greece, Like στη σελίδα των εκδόσεων ΟΞΥ & Share το άρθρο του διαγωνισμού στο Facebook!

Οι δύο τυχεροί που θα κερδίσουν από ένα αντίτυπο του graphic novel «Doctor Strange: Ο Όρκος» θα ανακοινωθούν τη Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2017 στις 19:00μμ από τη σελίδα μας στο Facebook.

Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΙΣΧΥΕΙ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ.
Όλα τα τελευταία νέα στον χώρο των comics, σε Ελλάδα και εξωτερικό, κατευθείαν στην οθόνη σου με ένα κλικ! Εγγράψου τώρα στο Newsletter μας, για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου