Τρίτη, 3 Ιανουαρίου 2017

Ο λόγος που ο Michael Keaton σταμάτησε να υποδύεται τον Batman!Υπήρχε ένας πολύ σημαντικός λόγος για τον οποίον αποχώρησε ο Michael Keaton απ το “Batman Forever” όταν ανέλαβε το franchise ο σκηνοθέτης Joel Schumacher. Ο ταλαντούχος ηθοποιός δεν υποδύθηκε τον Σκοτεινό Ιππότη για τρίτη φορά επειδή όταν διάβασε το σενάριο η πρώτη του αντίδραση ήταν: «Είναι χάλια!»Σε συνέντευξη του στο Hollywood Reporter, ο Michael Keaton αποκάλυψε ότι αποφάσισε να παρατήσει τη ταινία όταν ο Schumacher αναρωτήθηκε: «Γιατί πρέπει να είναι όλα τόσο σκοτεινά;»

Έχει πλάκα πάντως που ο Keaton δεν διστάζει να μιλήσει με ειλικρίνεια για τη τότε πορεία της ταινίας και για το πώς οδηγήθηκε στην απόφαση να αποχωρήσει απ αυτή. Θέλει πολύ τσαγανό να παραδεχτείς κάποιες άβολες καταστάσεις, και μεγάλη ψυχή να αποχωρήσεις από τον ρόλο των ονείρων σου, όπως ήταν ο Batman για τον Keaton. Το μόνο σίγουρο είναι ότι πήρε τη σωστή απόφαση, γιατί τις ταινίες «Batman Forever» και «Batman & Robin» που σκηνοθέτησε ο Schumacher δεν θέλει να τις θυμάται κανείς μας!
Όλα τα τελευταία νέα στον χώρο των comics, σε Ελλάδα και εξωτερικό, κατευθείαν στην οθόνη σου με ένα κλικ! Εγγράψου τώρα στο Newsletter μας, για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου