Τρίτη, 10 Ιανουαρίου 2017

Επιβεβαιώθηκε η συμμετοχή του Spider-Man στο Avengers: Infinity War!Σε συνέντευξη του για το ιταλικό περιοδικό L'Uomo Vogue, ο Tom Holland επιβεβαιώνει ότι ο Spidey θα συμμετέχει κι αυτός στη ταινία «Avengers: Infinity War»!Συγκεκριμένα ο νεαρός ηθοποιός αναφέρθηκε στο πως ο Robert Downey Jr. κι ο Chris Evans κατάφεραν να πείσουν τους παραγωγούς της Marvel ότι ο Holland θα μπορούσε να ανταπεξέλθει με επιτυχία στη δοκιμασία των 3 ταινιών σε 4 χρόνια.

«Η έγκριση για τον ρόλο του Spider-Man έρχεται προσωπικά από τους Robert Downey Jr. και Chris Evans. Είναι εκείνοι που έπεισαν τη Marvel. Οι παραγωγοί ήθελαν να είναι σίγουροι ότι ήμουν το κατάλληλο άτομο προτού με εμπιστευτούν με 3 ταινίες τα επόμενα 4 χρόνια, συμπεριλαμβανομένου και του Avengers: Infinity War».

Ο αγαπημένος μας Spidey λοιπόν μέλος των Avengers κανονικά και με τον νόμο! Πως νοιώθετε γι αυτό;Όλα τα τελευταία νέα στον χώρο των comics, σε Ελλάδα και εξωτερικό, κατευθείαν στην οθόνη σου με ένα κλικ! Εγγράψου τώρα στο Newsletter μας, για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου