Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2017

Οι Μεγάλοι Παλαιοί #2 Black Panther από τον Jack KirbyMε την επιστροφή του Jack Kirby στη Marvel εκεί στα mid 70's (μετά από το πέρασμα του από τη DC που όμως δεν εκτιμήθηκε όσο του άξιζε και προσέφερε), ο Βασιλιάς δημιουργεί και πάλι καινούργιους χαρακτήρες (Devil Dinosaur,Machine Man) αλλά αναλαμβάνει και τα "μεγαλύτερα" παιδιά του, Captain America και Black Panther.


Στον Black Panther ακολουθεί μία τελείως διαφορετική προσέγγιση από ότι ο προκάτοχός του McGregor στο Jungle Action. Οι ιστορίες γίνονται πιο sci-fi, ο Panther δεν πολεμάει την Ku Klux Klan αλλά εξωγήινους, φύλακες αρχαίων παντοδύναμων αντικειμένων, και διεφθαρμένους στρατηγούς που προσπαθούν να φέρουν τον όλεθρο στη Wakanda.

Προσθέστε σε όλα αυτά και τις περίεργες ψυχικές δυνάμεις που αναπτύσσει ο Panther μέσα σε ένα σχεδιαστικό οργασμό από τέρατα και ρομπότ και φουτουριστικά τοπία έτσι όπως μόνο ο Βασιλιάς ήξερε να δημιουργεί...


Σπύρος Ανδριανός


Ο Σπύρος Ανδριανός γεννήθηκε το 1976 στην Αθήνα όπου ζει μέχρι και σήμερα. Αγαπά πολύ τα comics, είναι μανιώδης συλλέκτης τους, ενώ πολύ συχνά δημιουργεί κιόλας. Όταν δεν ασχολείται με τα comics διαβάζει κάποιο βιβλίο του αγαπημένου του συγγραφέα, Yukio Mishima, ή βλέπει ταινίες του Woody Allen τρώγοντας πίτσα.
Όλα τα τελευταία νέα στον χώρο των comics, σε Ελλάδα και εξωτερικό, κατευθείαν στην οθόνη σου με ένα κλικ! Εγγράψου τώρα στο Newsletter μας, για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου