Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου 2017

4 Χρυσά Βατόμουρα για το Batman V Superman: Dawn of Justice!To Batman V Superman: Dawn of Justice σάρωσε τα φετινά Χρυσά Βατόμουρα κατακτώντας 4 βραβεία!Πιο συγκεκριμένα, «το σκοτεινό έπος» του Zack Snyder πήρε το Βραβείο Χειρότερου Β’ Ανδρικού Ρόλου για την ερμηνεία του Jesse Eisenberg σαν Lex Luthor, τον Χειρότερο Συνδυασμό Στην Οθόνη για τους Ben Affleck/Henry Cavill, Χειρότερο  Prequel/Remake/Rip-Off/Sequel, και Χειρότερο Σενάριο.

Δεν μπορώ να πω ότι πέφτω απ τα σύννεφα με την ετυμηγορία για όλα τα παραπάνω «βραβεία». Η ταινία είχε πολλά μα πολλά προβλήματα, και μόνο κάποιος στενόμυαλος θα προσπαθήσει να σας πείσει για το αντίθετο. Ας ελπίσουμε ότι τα 4 Χρυσά Βατόμουρα θα εκληφθούν απ τη DC και τη Warner Bros σαν το ηχηρό χαστούκι που είναι στη πραγματικότητα, κάνοντας τους να αλλάξουν ριζικά κατεύθυνση και νοοτροπία, αν θέλουν ακόμα να χτίσουν ένα πετυχημένο και αξιοσέβαστο DCEU.


Όλα τα τελευταία νέα στον χώρο των comics, σε Ελλάδα και εξωτερικό, κατευθείαν στην οθόνη σου με ένα κλικ! Εγγράψου τώρα στο Newsletter μας, για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου