Τετάρτη, 1 Φεβρουαρίου 2017

Γράφεται απ την αρχή το σενάριο της ταινίας Batman…Έχουν περάσει λίγες μόνο ώρες από την αποχώρηση του Ben Affleck απ τη καρέκλα του σκηνοθέτη του Batman, κι αφού ήδη σας είχαμε προϊδεάσει για τα προβλήματα που φαινόταν να έχει το σενάριο, έρχονται τα σημερινά νέα να μας επιβεβαιώσουν.Το Deadline επιβεβαιώνει ότι ο βραβευμένος με Όσκαρ σεναριογράφος για τη ταινία Argo, Chris Terrio, έχει παραδώσει στους Ben Affleck και Geoff Johns, μια νέα εκδοχή του σεναρίου που είχαν γράψει. Το κατά πόσο διαφορετικό είναι το νέο σενάριο του Terrio δεν διευκρινίζεται.

Είναι καλό που ο Affleck απαλλάσσεται απ το βάρος της σκηνοθεσίας και του σεναρίου της ταινίας Batman. Είχε γίνει ολοφάνερο στους κύκλους του Hollywood ότι είχε πιεστεί πολύ απ τις ευθύνες που συνεπάγονταν οι θέσεις που κατείχε. Ας πάρει τα ηνία για το σενάριο ο Chris Terrio που έχει αποδείξει περίτρανα ότι ξέρει τι κάνει.

Το μόνο που χρειαζόμαστε τώρα είναι ένας λαμπρός σκηνοθέτης… Καμιά ιδέα; Όλα τα τελευταία νέα στον χώρο των comics, σε Ελλάδα και εξωτερικό, κατευθείαν στην οθόνη σου με ένα κλικ! Εγγράψου τώρα στο Newsletter μας, για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου