Σάββατο, 11 Φεβρουαρίου 2017

Όλα δείχνουν ότι έχουμε νέο σκηνοθέτη για τη ταινία Batman!Δεν είναι ακόμα επίσημο αλλά είμαστε πολύ κοντά στην εύρεση σκηνοθέτη για τη ταινία Batman
Πλήθος πηγών, ανάμεσα τους και το Variety αναφέρουν ότι ο σκηνοθέτης του “Cloverfield” και του επερχόμενου “War of the Planet of the Apes”, Matt Reeves, είναι στο αρχικό στάδιο συνομιλιών με τη Warner Bros για να κάτσει στη καρέκλα του σκηνοθέτη του Batman, την οποία είχε αφήσει κενή λίγες μέρες πριν ο Ben Affleck. Το Variety επισημαίνει πάντως ότι ο Reeves έχει ήδη συμφωνήσει για τη ταινία, αλλά δεν έχουμε ακόμα επίσημη ανακοίνωση.

Απ ότι φαίνεται ο Reeves θα κληθεί για δεύτερη φορά να βγάλει τα κάστανα απ τη φωτιά σε ταινία που χάνει τον σκηνοθέτη της, αφού το ίδιο ακριβώς είχε συμβεί και με το “Dawn of the Planet of the Apes”, το οποίο είχε αναλάβει μετά την αποχώρηση του σκηνοθέτη  Rupert Wyatt…

Με τη Warner Bros να πιέζει για πρεμιέρα της ταινίας Batman το 2018, η παραγωγή θα πρέπει να ξεκινήσει άμεσα. Άρα αφού έχουμε τα σχεδόν σίγουρα σημάδια για την εύρεση σκηνοθέτη, η επίσημη ανακοίνωση δεν θα αργήσει πολύ… Μείνετε συντονισμένοι! 
Όλα τα τελευταία νέα στον χώρο των comics, σε Ελλάδα και εξωτερικό, κατευθείαν στην οθόνη σου με ένα κλικ! Εγγράψου τώρα στο Newsletter μας, για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου