Σάββατο, 18 Φεβρουαρίου 2017

Πολέμησε τους δαίμονες σου με το Demon Castle!Το “Demon Castle”, ένα ενδιαφέρον comic εσωτερικής αναζήτησης του Σεβαστιανού Ντζόκα, έχει ξεκινήσει τη καμπάνια χρηματοδότησης του στο Indiegogo και θέλει τη πολύτιμη βοήθεια όλων μας για να φτάσει στον στόχο του και να εκδοθεί!  
Το comic 52 σελίδων ακολουθεί το ταξίδι του νεαρού μας ήρωα στο κάστρο των δαιμόνων των 7 θανάσιμων αμαρτιών. Ο ήρωας μας θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον κάθε έναν απ αυτούς ξεχωριστά, για να φτάσει στη τελική δοκιμασία και έκπληκτος να ανακαλύψει ποιος και τι κρύβεται πίσω απ όλα αυτά.

Το σενάριο του “Demon Castle” είναι απλό, λιτό, και στιβαρό, χωρίς περιττούς λυρισμούς, πράγμα που το κάνει θελκτικό σ ένα πιο νεαρό κοινό. Το σχέδιο είναι ένα μίγμα ρεαλισμού και manga αισθητικής, που μόλις το συνηθίσεις, σου αφήνει μια πολύ γλυκιά αίσθηση στο μάτι. Τα χρώματα είναι ταιριαστά και προσεκτικά διαλεγμένα, ενώ ο σχεδιασμός των κτιρίων και των εσωτερικών και εξωτερικών χώρων είναι σίγουρα το δυνατό χαρτί του Ντζόκα.

Το “Demon Castle” είναι ένα πολύ καλό πρώτο δείγμα από τον Σεβαστιανό Ντζόκα, ο οποίος αναμφίβολα θα εξελιχθεί σε έναν απ τους πρωταγωνιστές της ελληνικής comic σκηνής τα επόμενα χρόνια. Αξίζει και με το παραπάνω την στήριξη μας στη πρώτη του καμπάνια χρηματοδότησης!


Βαθμολογία 7/10  Όλα τα τελευταία νέα στον χώρο των comics, σε Ελλάδα και εξωτερικό, κατευθείαν στην οθόνη σου με ένα κλικ! Εγγράψου τώρα στο Newsletter μας, για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου