Κυριακή, 5 Μαρτίου 2017

Επιστροφή στο παλιό, καλό, 2-D animation για τα Χελωνονιτζάκια!Όπως όλα δείχνουν θα απολαμβάνουμε τα αγαπημένα μας Χελωνονιντζάκια για πολλά χρόνια ακόμα! Και όχι μόνο αυτό, αλλά θα τα απολαμβάνουμε και old school μάλιστα, σε 2-D animation όπως τα γνωρίσαμε αρχικά και τα λατρέψαμε!Ανακοινώθηκε λοιπόν ότι μετά το πέρας της 5ης σαιζόν του TMNT, το οποίο ξεκινά στις 19 Μαρτίου, το Nickelodeon θα προχωρήσει σε reboot της σειράς σε 2-D style με τίτλο «Rise of the Teenage Mutant Ninja Turtles».

Η σύνοψη της σειράς έχει ως εξής:

«Το Rise of the Teenage Mutant Ninja Turtles θα ακολουθεί τους Leonardo, Raphael, Donatello και Michelangelo σε ολοκαίνουριες περιπέτειες, καθώς ψάχνουν να ξεκλειδώσουν τα κρυμμένα μυστικιστικά στοιχεία της Νέας Υόρκης. Απ τον ψηλότερο ουρανοξύστη ως τον πιο υγρό υπόνομο, τα Χελωνονιντζάκια θα αντιμετωπίσουν νέους μεταλλαγμένους και άλλα περίεργα πλάσματα, ενώ ταυτόχρονα θα απολαμβάνουν και την αγαπημένη τους πίτσα. Χρησιμοποιώντας με αποτελεσματικότητα νίντζα μυστικιστικές δυνάμεις που δεν ήξεραν καν ότι υπήρχαν, τα 4 αδέλφια πρέπει να μάθουν να δουλεύουν μαζί και να βρουν τον δρόμο τους μέσα απ τους κινδύνους της μοντέρνας εποχής και των κρυμμένων βασιλείων, για να εκπληρώσουν το πεπρωμένο τους και να γίνουν μια ομάδα ηρώων.»

Το Nickelodeon έχει ήδη παραγγείλει 26 επεισόδια του «Rise of the Teenage Mutant Ninja Turtles», και η πρεμιέρα της σειράς αναμένεται το φθινόπωρο του 2018. Η νέα σειρά φαίνεται πολύ μυστηριώδης και ενδιαφέρουσα, και επιτέλους θα τελειώσει το CGI μαρτύριο της προηγούμενης σειράς. Όσο και να πιεζόμουνα να ευχαριστηθώ τη σειρά που παίζει ακόμα, δεν μπορούσα με τίποτα να ταυτιστώ με τους ήρωες, και το CGI με βασάνιζε κάθε μέρα και πιο πολύ. Το ότι τα Χελωνιντζάκια θα ξαναγίνουν 2-D ήταν το καλύτερο νέο που ακούσαμε εδώ και πολύ καιρό… Συμφωνείτε;
Όλα τα τελευταία νέα στον χώρο των comics, σε Ελλάδα και εξωτερικό, κατευθείαν στην οθόνη σου με ένα κλικ! Εγγράψου τώρα στο Newsletter μας, για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου