Δευτέρα, 13 Μαρτίου 2017

Ψήφισε κι εσύ στο Βραβείο Κοινού 2017 για τα Ελληνικά Βραβεία Κόμικς!Η ψηφοφορία για το Βραβείο Κοινού 2017 για τα Ελληνικά Βραβεία Κόμικς έχει ανοίξει από χθες και μπορείς κι ΕΣΥ φίλε αναγνώστη να συμμετέχεις ενεργά στη διαδικασία!Ψήφισε ποιο πιστεύεις κατά τη γνώμη ότι ήταν το καλύτερο ελληνικό κόμικ για τη χρονιά που πέρασε. Το βραβείο αυτό δίνεται μετά από επιλογή του αναγνωστικού κοινού των κόμικς. Η  ψηφοφορία δεν έχει κανέναν περιορισμό και οποιοσδήποτε μπορεί να συμμετέχει ενεργά με την επιλογή του. Η ψηφοφορία θα κλείσει την Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017 τα μεσάνυχτα.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή: Για να ψηφίσετε, ακολουθείστε τον παρακάτω σύνδεσμο και τις οδηγίες που θα σας δοθούν. Παρακαλούμε μη βάζετε ψεύτικα στοιχεία, γιατί το μόνο που συμβαίνει είναι να μην καταφέρετε να ψηφίσετε.


Το Comics in Greece έχει φέτος τη χαρά και τη τιμή να περιμένει τα αποτελέσματα με μεγάλη ανυπομονησία. Ανάμεσα στις υποψηφιότητες είναι και το κόμικ Eleanor, που δημιούργησε ο Σταύρος Κιουτσιούκης, και το οποίο φιλοξενείται στη σελίδα μας!

Ψήφισε κι εσύ λοιπόν φίλε αναγνώστη! Δείξε ότι είσαι ενεργό μέλος της ελληνικής σκηνής κόμικς!Όλα τα τελευταία νέα στον χώρο των comics, σε Ελλάδα και εξωτερικό, κατευθείαν στην οθόνη σου με ένα κλικ! Εγγράψου τώρα στο Newsletter μας, για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου