Σάββατο, 25 Μαρτίου 2017

4 Χρόνια Comics in Greece!Καλή σας μέρα φίλες και φίλοι! Φτάσαμε αισίως στα 4 χρόνια λειτουργίας μας και συνεχίζουμε δυναμικά κι ανοδικά! Συνεχίζουμε να προσφέρουμε το καλύτερο στο κοινό μας γιατί ξέρουμε ότι εσείς είστε η δύναμη μας!!!Όλη η ομάδα του Comics in Greece δουλεύει ασταμάτητα με γνώμονα τη δική σας ικανοποίηση! Να βγει η είδηση γρήγορα, να βγει ΣΩΣΤΑ, να διαβάσετε ενδιαφέροντα και εμπεριστατωμένα άρθρα, να διασκεδάσετε με τα comics μας και τους διαγωνισμούς μας, να επωφεληθείτε από ένα σωρό εκπλήξεις, αυτός είναι αγώνας μας όλων εδώ στο Comics in Greece

Κάτι που άρχισε σαν προσωπική προσπάθεια, έχει μεταμορφωθεί σε έναν μεγάλο οργανισμό με χιλιάδες φίλους που εξελίσσεται μέρα με τη μέρα. Κι αν χρειάστηκε αμέτρητες ώρες αφοσίωσης από μέρους μας, τίποτα δεν θα είχε επιτευχθεί αν δεν είχαμε την αμέριστη στήριξη και την ειλικρινή αγάπη σας!

Τη χρονιά που μας πέρασε, το site εξελίχθηκε με τρομακτικούς ρυθμούς, και θα συνεχίσει να εξελίσσεται ακόμα περισσότερο, να είστε σίγουροι! Η συντακτική μας ομάδα εμπλουτίστηκε με 3 καταξιωμένους συντάκτες που με τη φρέσκια ματιά τους έδωσαν νέα πνοή στο site. Οι Σπύρος Ανδριανός, Γιώργος Στρέμπλης, και Κώστας Κόμιξ δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό μέσα απ τα άκρως ενδιαφέροντα άρθρα τους, και το κοινό τους λατρεύει!

Η συνεργασία μας με τους απίστευτα ταλαντούχους καλλιτέχνες του Comic Book Bubble έχει φτάσει τα 53 επεισόδια γεμίζοντας έτσι με γέλιο τις Κυριακές σας! Βάζουμε πλώρη για τα 100 επεισόδια τώρα!

Ένα σημαντικότατο κεφάλαιο για την οικογένεια του Comics in Greece, είναι αδιαμφισβήτητα το section με τα comics καταξιωμένων Ελλήνων δημιουργών που προσφέρουμε στο κοινό να κατεβάσει. Το «Eleanor» του Σταύρου Κιουτσιούκη έχει κλέψει τις καρδιές του αναγνωστικού κοινού, και είναι υποψήφιο στα Ελληνικά Βραβεία Κόμικς 2017 για το Βραβείο Κοινού, και το Βραβείο Καλύτερης Αυτοέκδοσης! Επιπλέον, το «Παράξενα Ανάλεκτα» #1, του βραβευμένου με Ghastly Award 2016, Malk, ήδη στοιχειώνει τα μυαλά αυτών που το διάβασαν απ τη πρώτη κιόλας βδομάδα κυκλοφορίας του… Είναι τεράστια τιμή να φιλοξενούμε έργα τόσο ταλαντούχων και αναγνωρισμένων καλλιτεχνών!!!


Συνεχίζουμε δε να είμαστε κεντρικοί πυλώνες στις μαγικές βραδιές Reflections στο Death Disco, και μέσω της σελίδας μας στο facebook να σας γεμίζουμε με υπέροχα δώρα όλο τον χρόνο!

Και όλα αυτά γίνονται για εσάς! Για τον κάθε έναν και τη κάθε μία από σας ξεχωριστά! Για σας που μας στηρίζετε και μας κάνετε παρέα κάθε λεπτό της ημέρας! Σας θέλουμε δίπλα μας γιατί ακόμα δεν έχετε δει τίποτα. Ετοιμάζονται κι άλλες εκπλήξεις, κι άλλα ενδιαφέροντα πράγματα που θα σας αφήσουν άφωνους…

4 χρόνια Comics in Greece και συνεχίζουμε δυνατά και περήφανα!!! Τα καλύτερα έρχονται!!!Όλα τα τελευταία νέα στον χώρο των comics, σε Ελλάδα και εξωτερικό, κατευθείαν στην οθόνη σου με ένα κλικ! Εγγράψου τώρα στο Newsletter μας, για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου