Τρίτη, 7 Μαρτίου 2017

Οι Μεγάλοι Παλαιοί #4 Warlock του Jim StarlinΜετά το εκπληκτικό και κλασσικότατο run στο Captain Marvel (τεύχη 25-34), o Jim Starlin ήταν έτοιμος να εκφράσει ακόμα περισσότερο τους προβληματισμούς και τα υπαρξιακά του θέματα και ανησυχίες μέσα από το περίφημο Warlock (Strange Tales #178-181 και Warlock #9-15) 
Μαζί με τα Omega και Man Thing του Steve Gerber νομίζω ότι τα συγκεκριμένα τεύχη είναι ότι πιο διαφορετικό είχε εκδώσει μέχρι τότε η Marvel... Σίγουρα και οι δύο δημιουργοί - αλλά περισσότερο ο Starlin  -αντιμετώπιζε τους δικούς του υπαρξιακούς δαίμονες όταν έγραφε αυτές τις ιστορίες και σε συνδυασμό με το υπέροχο σχέδιο δημιουργούν ένα από τα καλύτερα κόμικ της Marvel όλων των εποχών....

Σπύρος Ανδριανός


Ο Σπύρος Ανδριανός γεννήθηκε το 1976 στην Αθήνα όπου ζει μέχρι και σήμερα. Αγαπά πολύ τα comics, είναι μανιώδης συλλέκτης τους, ενώ πολύ συχνά δημιουργεί κιόλας. Όταν δεν ασχολείται με τα comics διαβάζει κάποιο βιβλίο του αγαπημένου του συγγραφέα, Yukio Mishima, ή βλέπει ταινίες του Woody Allen τρώγοντας πίτσα.
Όλα τα τελευταία νέα στον χώρο των comics, σε Ελλάδα και εξωτερικό, κατευθείαν στην οθόνη σου με ένα κλικ! Εγγράψου τώρα στο Newsletter μας, για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου