Σάββατο, 11 Μαρτίου 2017

Οι Μεγάλοι Παλαιοί #5 Dick Herisson του Didier SavardDick Herisson, ένα ακόμα διαμαντάκι της Γαλλο-Βελγικής σχολής από τον Didier Savard. Με τις περιπέτειες ενός ιδιωτικού ντετέκτιβ στη Γαλλία της δεκαετίας του '30.Το όνομα του ήρωα είναι ένα homage στον Harry Dickson, τον χαρακτήρα του Jean Ray (μάλιστα στο κόμικ ο ήρωας κατοικεί σε δρόμο με το ίδιο όνομα). Καθαρή γραμμή της σχολής του Herge με μπόλικο μυστήριο, σκοτεινή και ενίοτε noir ατμόσφαιρα (όπως αρμόζει στον κόσμο κάθε ντετέκτιβ), η σειρά αισίως έχει φτάσει σήμερα τα 12 αλμπουμάκια... Στην Ελλάδα έχουν κυκλοφορήσει μόνο 2 (το 5ο και 8ο της σειράς) από τη Μαμούθ Κόμικς..

Σπύρος Ανδριανός


Ο Σπύρος Ανδριανός γεννήθηκε το 1976 στην Αθήνα όπου ζει μέχρι και σήμερα. Αγαπά πολύ τα comics, είναι μανιώδης συλλέκτης τους, ενώ πολύ συχνά δημιουργεί κιόλας. Όταν δεν ασχολείται με τα comics διαβάζει κάποιο βιβλίο του αγαπημένου του συγγραφέα, Yukio Mishima, ή βλέπει ταινίες του Woody Allen τρώγοντας πίτσα.
Όλα τα τελευταία νέα στον χώρο των comics, σε Ελλάδα και εξωτερικό, κατευθείαν στην οθόνη σου με ένα κλικ! Εγγράψου τώρα στο Newsletter μας, για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου