Πέμπτη, 16 Μαρτίου 2017

Πως απέκτησε ο Darth Vader το διαβόητο κόκκινο φωτόσπαθο του; Ανακαλύψτε το στο νέο του comic τον Ιούνιο!Μετά το τέλος της πρώτης σειράς Darth Vader από τη Marvel, η οποία διήρκεσε 25 τεύχη, και είχε τρομερή επιτυχία, ήταν αναμενόμενο να δοθεί το πράσινο φως για το Darth Vader Vol 2!Κι ενώ το πρώτο volume τουDarth Vaderτων Kieron Gillen και Salvador Larroca διαδραματιζόταν μεταξύ των “A New Hope” και “Empires Strikes Back,” το δεύτερο volume σε σενάριο Charles Soule και σχέδια από τον Giuseppe Camuncoli θα σας πάει κατευθείαν στα γεγονότα μετά το “Revenge of the Sith”. Εκεί όπου ο Vader και ο Emperor Palpatine παρακολουθούν τη κατασκευή του Death Star!

Η νέα σειρά χαρακτηρίζεται απ τον Soule σαν “Darth Vader: Year One”.

«Είναι τα πρώτα λεπτά του Vader μες στη στολή. Τον βλέπουμε να προσαρμόζεται σ αυτό. Τον βλέπουμε να μαθαίνει να είναι πιο πολύ μηχανή παρά άνθρωπος.»

«Η πρώτη ιστορία θα είναι γύρω απ τη κατασκευή του κόκκινου φωτόσπαθου του Vader απ τον ίδιο. Στο τέλος του Revenge of the Sith έχει χάσει το μπλε φωτόσπαθο του όταν γίνεται κομματάκια, κι ο Obi-Wan το δίνει τελικά στον Luke. Και καταλήγουμε στον χαρακτήρα με το περίφημο κόκκινο φωτόσπαθο χωρίς όμως να το έχει αποκτήσει ακόμα. Τι καλύτερο για να ξεκινήσεις μια τεράστια σειρά απ την αναζήτηση του μαγικού σπαθιού;»

Δεν θα μπορούσαμε να συμφωνούμε περισσότερο!!! Είστε έτοιμοι για την ιστορία πίσω απ το κόκκινο φωτόσπαθο του Vader; Υπομονή για το πρώτο τεύχος τον Ιούνιο απ τη Marvel!


Στράτος Ξ. Χουβαρδάς
Όλα τα τελευταία νέα στον χώρο των comics, σε Ελλάδα και εξωτερικό, κατευθείαν στην οθόνη σου με ένα κλικ! Εγγράψου τώρα στο Newsletter μας, για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου