Δευτέρα, 20 Μαρτίου 2017

Είστε έτοιμοι να φωνάξετε «GeekTales Woohoo!»;Το Comics in Greece με περηφάνια και χαρά καλωσορίζει στην οικογένεια του τον Γιώργο Στρέμπλη, αρχισυντάκτη του πολύ ψαγμένου blog The ComicBook Imperative!

Ο Γιώργος θα επιμελείται τη μόνιμη στήλη με τίτλο «GeekTales Woohoo!». Εκεί θα βρίσκετε άρθρα που καλύπτουν όλο το φάσμα της Geek κουλτούρας. Άρθρα για ταινίες, σειρές, comics, συνεντεύξεις, πληροφορίες για events, και ότι άλλο τραβάει η όρεξη ενός geek!Επιπλέον, προχωράμε στην αδελφοποίηση των site στα social media! Σε κάθε άρθρο που δημοσιεύεται στο facebook και στο twitter, είτε από μας, είτε από το The ComicBook Imperative, θα υπάρχει το #ComicBookGeeksUnited για να βρίσκετε εύκολα και γρήγορα όλα τα άρθρα μας μαζεμένα σε ένα hashtag!

Είμαι σίγουρος ότι θα λατρέψετε τα ψαγμένα άρθρα του Γιώργου, και θα του δείξετε την ίδια αγάπη που δείχνετε και στο Comics in Greece γενικά, και σε κάθε συνεργάτη μας ξεχωριστά! Ραντεβού αύριο με το GeekTales Woohoo! #1 Το Φαινόμενο Legion!

Σας αφήνω με λίγα λόγια απ τον Γιώργο Στρέμπλη:


«Έχω σπουδάσει Φιλοσοφία και είμαι φανατικός αναγνώστης comics από τα μικράτα μου! Λατρεύω ο,τι έχει να κάνει με την geek culture και μέχρι αυτή τη μέρα πιστεύω ότι τα Digimon είναι καλύτερα από τα Pokémon! Μπορείτε να βρείτε τις σκέψεις επάνω στα comics και τη φιλοσοφία στο www.thecomicbookimperative.wordpress.com!»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου