Σάββατο, 1 Απριλίου 2017

Οι Μεγάλοι Παλαιοί #10 Dororo του Osamu TezukaΜία από τις καλύτερες δημιουργίες του Θεού των manga Osamu Tezuka ήταν και το Dororo (どろろ) που δημιούργησε στα τέλη της δεκαετίας του '60 για το περιοδικό Weekly Shōnen Sunday.

H ιστορία του Hyakkimaru που προσπαθεί να αποκαταστήσει τα χαμένα μέλη του σώματος του με τα οποία δεν γεννήθηκε (μετά από μια συμφωνία που έκανε ο πατέρας του ο Daimyo Daigo Kagemitsu να τα χαρίσει σε 48 δαίμονες με αντάλλαγμα την κυριαρχία του στον κόσμο), έχοντας στο πλευρό του έναν μικρό κλεφτάκο με το όνομα Dororo και ταξιδεύοντας στην Μεσαιωνική Ιαπωνία των θρύλων, των σαμουράι και των δαιμόνων.... Πραγματικά άλλη μια αριστουργηματική δημιουργία του Tezuka!!

Σπύρος ΑνδριανόςΟ Σπύρος Ανδριανός γεννήθηκε το 1976 στην Αθήνα όπου ζει μέχρι και σήμερα. Αγαπά πολύ τα comics, είναι μανιώδης συλλέκτης τους, ενώ πολύ συχνά δημιουργεί κιόλας. Όταν δεν ασχολείται με τα comics διαβάζει κάποιο βιβλίο του αγαπημένου του συγγραφέα, Yukio Mishima, ή βλέπει ταινίες του Woody Allen τρώγοντας πίτσα.
Όλα τα τελευταία νέα στον χώρο των comics, σε Ελλάδα και εξωτερικό, κατευθείαν στην οθόνη σου με ένα κλικ! Εγγράψου τώρα στο Newsletter μας, για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου