Σάββατο, 29 Απριλίου 2017

Οι Μεγάλοι Παλαιοί #17 Iron Man # 78 (Vietnam story)Μία από τις ωραιότερες ιστορίες που γράφτηκαν για τον Iron Man είναι βεβαίως στο τεύχος #78 vol.1 τον Σεπτέμβρη του 1975.
Γραμμένο από τον Bill Mantlo, σε σχέδια του George Tuska, με έναν Tony Stark που καμία σχέση φυσικά δεν έχει με τον Downey Jr. (ναι υπήρχε ο χαρακτήρας και πριν από αυτόν!!), και μας δείχνει σε flashback πώς ο Stark στον πόλεμο του Βιετνάμ αηδιασμένος από την κτηνωδία των ανθρώπων που εν μέρει οφειλόταν και στην δική του οπλική συνεισφορά, αποφασίζει να μην ξανακατασκευάσει όπλα ποτέ ξανά... All time classic!!Ο Σπύρος Ανδριανός γεννήθηκε το 1976 στην Αθήνα όπου ζει μέχρι και σήμερα. Αγαπά πολύ τα comics, είναι μανιώδης συλλέκτης τους, ενώ πολύ συχνά δημιουργεί κιόλας. Όταν δεν ασχολείται με τα comics διαβάζει κάποιο βιβλίο του αγαπημένου του συγγραφέα, Yukio Mishima, ή βλέπει ταινίες του Woody Allen τρώγοντας πίτσα.
Όλα τα τελευταία νέα στον χώρο των comics, σε Ελλάδα και εξωτερικό, κατευθείαν στην οθόνη σου με ένα κλικ! Εγγράψου τώρα στο Newsletter μας, για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου