Πέμπτη, 13 Απριλίου 2017

Καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Comics in Greece το Raging G Video Reviews!Το Comics in Greece συνεχίζει να μεγαλώνει και να επενδύει σε νέους συνεργάτες οπλισμένους με γνώσεις, μεράκι και αγάπη για την 9η Τέχνη!

Θέλοντας να προσφέρουμε στο κοινό που μας ακολουθεί και μας στηρίζει με την αγάπη του μια μεγάλη γκάμα επιλογών για να διασκεδάσει και να ενημερωθεί γύρω από τα comics και τη ποπ κουλτούρα, φέραμε στην οικογένεια μας τον ανερχόμενο και πολλά υποσχόμενο youtuber Θεόδωρο “N-TG” Παπαδόπουλο!

Με μεγάλη μας χαρά θα φιλοξενούμε τακτικά τα video reviews του “N-TG” τα οποία θα καλύπτουν comics, anime, manga και ότι άλλο geek τραβάει η όρεξη σας!

Ακολουθεί ένα σύντομο βιογραφικό του Θεόδωρου “N-TG” Παπαδόπουλου και το πρώτο επεισόδιο του Raging G Video Reviews!

Καλή απόλαυση!Ονομάζομαι, Θεόδωρος “N-TG” Παπαδόπουλος. Ξεκίνησα να διαβάζω comics από μικρός, αλλά αποφάσισα να αρχίσω να τα διαβάζω και να τα μελετάω “άγρια” από το 2012. Με τις ταπεινές μου οικονομίες, αγόρασα και μία κάμερα και ξεκίνησα να κάνω video reviews από το 2015. Από μένα θα μάθετε για όλων των ειδών τον comics, από DC και Marvel, άλλες εταιρίες, webcomics ακόμα και Manga. Εκτός από το Comics in Greece, θα με βρείτε και στο Αγγλικό μου μόνο κανάλι στο YouTube (www.youtube.com/c/shadowntg1) αλλά και στην σελίδα μου στο Facebook ( https://www.facebook.com/shadowntg)


Όλα τα τελευταία νέα στον χώρο των comics, σε Ελλάδα και εξωτερικό, κατευθείαν στην οθόνη σου με ένα κλικ! Εγγράψου τώρα στο Newsletter μας, για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου